El fill d'Alessandro Lequio i Antonia Dell'Atte: s'ha casat i és cambrer

Clemente Lequio se sincera amb els seus seguidors i revela els aspectes més íntims de la seva vida

Alessandro Lequio posant en primer pla
Clemente Lequio revela que s'ha casat i és cambrer | GTRES

Clemente Lequio ha tornat a ser notícia després que el fill d'Alessandro Lequio publiqués un vídeo a les seves xarxes socials on ha revelat alguns aspectes de la seva vida íntima. El germà d'Álex Lequio es va mostrar molt indignat fa uns dies, quan el seu pare va fer un comentari posant en evidència l'augment de pes que Clemente havia experimentat, i aquest no es va tallar ni un pèl en enviar un contundent missatge a tots aquells seguidors que es van ficar amb el seu físic, això sí, va obviar esmentar el nom del seu progenitor.

Ara Clemente, fart dels qui qüestionen la seva vida, ha explicat amb tot detall a què es dedica i ha deixat anar una exclusiva sobre la seva intimitat: Clemente Lequio s'ha casat. Al vídeo publicat, el fill d'Alessandro Lequio presumeix, un cop més, de la seva sinceritat i s'ha obert als seus seguidors de manera sorprenent donant informació fins ara desconeguda: «Visc als Estats Units i estic casat», comença dient Clemente.

Sobre la identitat de la seva dona no s'ha pronunciat, però donant una ullada a les seves xarxes socials el podem veure molt ben acompanyat per una jove morena, amb la qual se l'ha vist gaudir de dies de platja i 'relax'. Des de l'inici de la pandèmia, el fill d'Antonia Dell'Atte ha assenyalat que el que veritablement importa és la delicada situació sanitària i la falta d'ocupació. No obstant això, molts seguidors no han dubtat a criticar-lo per tenir una vida relaxada. Uns comentaris que no li han agradat gens i que Clemente ha contestat de manera contundent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Clemente Lequio (@ clem2leq) el

«Hi ha gent que diu que sóc 'pijo' i gent que diu que què sé jo de treball. Visc als Estats Units des de fa quatre anys, treballo com tots. Hi va haver una etapa en què em dedicava a la música, era DJ i tenia més temps per a mi», explica el jove que a continuació revelava a què es dedica. «Treballo entre 50 i 60 hores a la setmana i en aquest moment sóc cambrer», confessava.

Clemente Lequio ha tingut la fortuna d'haver pogut viatjar per tot el món, una experiència que li ha servit de molt en la seva vida. Però no tot han estat viatges, ja que el fill d'Alessandro Lequio i Antonia Dell'Atte també va estudiar una carrera i va fer una tesi doctoral en Ciències Polítiques a la Universitat de Milà. Encara que, malgrat els seus estudis, Clemente s'ha centrat en l'hostaleria; «Treballo de cambrer», assenyala, molt orgullós del seu treball.

Sobre la relació amb el seu pare, s'ha mostrat molt caut i ha assegurat el següent: «Amb el meu pare no tinc cap problema. Parlem cada dia i sobre aquest punt de vista no hi ha cap problema».


Comentaris

envia el comentari