Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Ana Rosa Quintana, confinada: «No puc sortir»

La presentadora de Telecinco ha explicat la seva situació en directe

Ana Rosa Quintana està confinada a casa després de decretar-se el tancament perimetral del seu barri a Madrid. La presentadora de Telecinco viu en un luxós xalet situat en una urbanització a nord de la ciutat, el qual roman amb restriccions de mobilitat des del passat 26 d'octubre.

Amb l'arribada del nou Estat d'Alarma, la Comunitat de Madrid ha decidit decretar el tancament perimetral de fins a 32 zones bàsiques de salut, entre ells, el districte on viu Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana, confinada al seu barri

No obstant això, la presentadora no ha estat qui ha revelat aquesta notícia als seus seguidors. Ha estat el seu bon amic i veí Raúl del Pou. L'escriptor ha connectat en directe amb el plató d'Ana Rosa per parlar sobre el seu pròxim llibre i, ja de pas, esmentar el confinament que tots dos estan vivint.

«Ets la meva millor veïna, t'estimo sempre, i ara estem confinats. En aquest barri bostonià, que només té nens, ocellets i gossets ara resulta que està confinat, no podem sortir al carrer» deia l'escriptor amb cert to irònic.

Entre rialles, Ana Rosa Quintana ha corregit al seu veí i li ha recordat que el que no pot és sortir del barri, però sí que pot sortir de casa. «Al carrer sí. El que no pots sortir és dels confins de barri, però és tan bonic que tenim de tot» deia la col·laboradora traient-li ferro a l'assumpte.

La presentadora només surt del seu barri per anar a treballar

Queda clar que la presentadora sí que abandona el barri per motius laborals, que és de les poques excepcions que es contemplen en la norma. Cada matí, Ana Rosa Quintana es dirigeix a les instal·lacions de Telecinco amb el seu justificant de treball en mà, però després, de tornada a casa roman confinada al seu barri per complir amb la normativa vigent. D'aquesta manera, la presentadora i la seva família estan a casa tot el que poden i només surten al barri per fer les compres necessàries i fer algun passeig.

No obstant això, estar tancada a casa tampoc suposa cap problema per a Ana Rosa Quintana. La presentadora viu en una luxosa propietat amb jardí al costat del seu marit, Juan Muñoz, i els seus dos fills petits: Juan i Jaime, de 16 anys. Per tant, a més de gaudir de totes les comoditats, està ben acompanyada.