URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Kiko Rivera, qüestionat pel que ha fet amb una imatge dels seus fills

El fill d'Isabel Pantoja ha publicat una imatge polèmica

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Kiko Rivera torna a ser el focus d'atenció | Gtres

Les últimes setmanes de Kiko Rivera han sigut molt complicades per a ell, a causa que va confessar obertament a 'Sábado Deluxe' la seva depressió i també els seus problemes econòmics. Tot i els dies bastant moguts, sembla que Kiko Rivera va remuntant. En primer lloc, tot apunta que el problema amb la seva mare ja l'ha mig solucionat, i és que Isabel Pantoja es va enfadar molt amb el seu fill pel fet de no haver-li explicat res del seu mal estat anímic.

Cal recordar que Kiko Rivera li va llançar un terrible 'zasca' a les xarxes socials, recordant que la seva mare no li havia anat a fer aquell petó que li va prometre en directe al 'Deluxe'. Ahir, a 'El programa de Ana Rosa' es va saber que la 'tonadillera' i el seu fill han mantingut una conversa telefònica en què podrien haver fet les paus.

Després d'aquest conflicte, el marit d'Irene Rosales ha tornat a la seva frenètica activitat a les xarxes després d'haver esborrat la gran majoria de fotografies del seu perfil, però Kiko ha tornat a ser notícia a causa d'una publicació en el seu Instagram. La seva última fotografia és dels seus tres fills, on per primera vegada l'artista ha mostrat una imatge dels tres germans junts. A la imatge apareix ell subjectant al seu fill, fruit de la relació amb Jessica Bueno, i a les dues filles que té en comú amb Irene Rosales.

Després de molt temps, els germans s'han ajuntat, ja que el petit Francisco s'ha mudat a Espanya després de passar diversos anys a Anglaterra. Jota Peleteiro, marit de Jessica Bueno, ha tornat al seu país després d'haver jugat a l'Aston Villa, equip de futbol de la Primera Divisió anglesa. La parella i el petit Francisco es troben instal·lats a Vitòria, ja que el futbolista milita a l'Alabès.

La foto ha generat controvèrsia

Per aquest motiu, Kiko Rivera podrà veure més sovint al seu fill, però el que realment sorprèn d'aquesta imatge és que el DJ ha decidit pixelar la cara del seu fill, mentre que els rostres de les seves nenes es veuen sense cap mena de problema. Alguns han qüestionat aquesta decisió, ja que sembla que vulgui amagar al seu petit Francisco. Probablement és la mare de l'infant qui no vol que mostrin la seva cara.

No obstant això, és habitual veure com els famosos protegeixen la intimitat dels seus fills, una cosa totalment legal i lícita, però el que no és tan habitual és que protegeixin la identitat d'uns i d'altres no. Les filles de Kiko i Irene ja han aparegut algunes vegades en diferents fotografies publicades a Instagram, però el petit Francisco no. Com és habitual, els detractors de l'artista han qüestionat aquesta decisió i creuen que Kiko Rivera té una mica apartat al seu primogènit.


Comentaris

envia el comentari