Andrea, la famosa catalana de 'La isla' s'opera la cara i ensenya el resultat

Andrea s'ha qualificat a si mateixa com a autèntica fanàtica dels retocs i ha volgut estrenar nova imatge per a 'El Debate de las Tentaciones'

Primer pla de la concursant de La isla de las tentaciones, Andrea Gasca
Andrea, mostra els seus nous retocs estètics | TELECINCO

Andrea Gasca torna a estar d'actualitat pel seu pas a la darrera edició de 'La isla de las tentaciones', on va participar com temptadora i va arribar a connectar molt amb un dels nois, Cristian, amb qui al final ha acabat tenint alguna cosa aquest estiu. No obstant això, durant l'últim debat de 'La isla de las tentaciones', Andrea va decidir trencar amb Cristian i acusar-lo de tenir doble cara, cosa que va sorprendre molt a l'audiència del programa.

 

Però aquesta no va ser l'única novetat de la nit, i és que Andrea estrenava 'nova cara', ja que la catalana, als seus 26 anys, es considera a si mateixa una fanàtica dels retocs estètics, com ha relatat sense objeccions en més d'una ocasió. Com ella mateixa va explicar, amb 22 anys es va operar el pit per augmentar-lo, una intervenció en la qual es va posar 325 grams en cada pit i amb la que ara gaudeix d'una talla 90B.

 

Però a més, la jove s'ha aficionat en els últims temps als retocs estètics. Andrea, sempre molt sincera i transparent, no amaga les seves intervencions i assegura que s'ha posat 'Botox' en el terç superior de la cara, àcid hialurònic als llavis i un tractament de cartutxeres. En els últims dies, a més, ha decidit sumar dues noves intervencions a la seva llista, just abans d'aparèixer a 'El Debate' aquest passat diumenge.

 

'Bichectomía' i canvi de pròtesi

Andrea es va realitzar una cirurgia que està molt de moda actualment entre les famoses i que es diu 'Bichectomía', que té com a objectiu aconseguir un rostre més fi mitjançant l'extracció de les boles de Bichat. A més, també es va realitzar una millora de les seves pròtesis mamàries, ja que com ella mateixa va detallar fa uns dies, volia canviar les seves pròtesis anatòmiques per unes rodones per aconseguir un efecte 'push up': «Vull tornar a operar-me del pit. Ja ho vaig fer fa cinc anys però no vaig aconseguir el resultat que volia perquè, encara que estic operada, sempre he de recórrer al sostenidor».

 

Per a Andrea la seva imatge és molt important i en 'El debate', presentat per Carlos Sobera, va ser el moment de mostrar el seu nou rostre i de presumir de nova davantera amb un resultat que segur no va deixar indiferent a ningú.

 

 

Comentaris

envia el comentari