Ana Soria s'enfada en públic sense ni rastre de Ponce: «Temps perdut»

La jove s'ha mostrat molt seriosa després de la seva escapada a Bilbao

Ana Soria en una terrassa
Ana Soria s'ha mostrat enfadada en públic | Instagram @anasoria.7

Tot i que la majoria de les vegades que apareix públicament, ho fa acompanyada d'Enrique Ponce, Ana Soria també gaudeix dels seus moments sola o amigues.

La jove ha aprofitat que el torero està en plena gravació del seu primer disc musical per dedicar temps al seu grup d'amistats i ha fet una ràpida escapada amb les seves millors amigues a Bilbao.

D'aquesta manera, tot i la crisi sanitària que tenim a tot arreu d'Espanya, la jove ha promogut el turisme nacional i ha agafat un vol per gaudir dels preciosos paisatges del nord del país. 

L'altra cara d'Ana Soria

Ha estat a la tornada de la seva escapada exprés entre amigues al nord d'Espanya quan la 'influencer' s'ha topat amb els periodistes a l'aeroport de Màlaga.

Ana Soria s'ha mostrat molt seriosa amb els periodistes que l'esperaven i s'ha molestat amb les preguntes que aquests li feien. La nòvia d'Enrique Ponce ha intentat evitar explicar com porta la convivència amb el torero a la seva nova llar a Almeria i tampoc ha volgut respondre absolutament res sobre si sap alguna cosa de la data en què la seva parella signarà el divorci amb Paloma Cuevas.

Únicament, la jove de vint-i-dos anys, ha obert la boca per tal d'advertir els periodistes que estaven perdent «el temps» a l'aeroport. D'aquesta manera, la 'influencer' s'ha mostrat molesta, enfadada i més seriosa del que és habitual. Ara bé, cal recordar que això podria ser perquè diumenge Enrique Ponce i Paloma Cuevas haurien celebrat el 24 aniversari del seu casament.

Cada any tots dos celebraven el seu 'sí' a l'altar amb magnificència i, fins fa uns mesos, eren una de les parelles més estables del panorama espanyol. No obstant això, aquest aniversari ha estat molt diferent per als dos i sembla que a la jove no li ha anat molt bé estar lluny del torero durant aquesta data tan assenyalada per a ell i la seva exdona, Paloma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meravella de ciutat

Una publicació compartida de Ana (@ anasoria.7) el


Comentaris

envia el comentari