YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Salta la sorpresa: «Carmen Lomana s'ho ha inventat»

L'empresari argentí Hugo Vailanti Bermani ha desmentit la relació amb la 'socialité' en una entrevista per a 'Informalia'

Carmen Lomana asseguda en un sofà d'un jardí
Carmen Lomana hauria mentit | Instagram @carmen_lomana

Fa unes setmanes saltava la notícia de la nova relació de Carmen Lomana i l'empresari argentí Hugo Vailanti Bermani. Lluny de quedar-se en un rumor, la 'socialité' va confirmar la relació i va parlar obertament al programa 'Buenos días' de Telemadrid.

«Ens seduïm i ens fem feliços, encara que hem passat més temps separats que junts, ens portem molt bé, és culte, agradable i també molt maco», deia la tertuliana.

Carmen Lomana va confirmar la seva suposada relació amb Hugo Vailanti

Carmen Lomana va assegurar que havia conegut l'empresari a principis d'aquest 2020 en un festival de cinema a Punta Cana i que eren feliços quan estaven junts. Tot i que ella va deixar clara l'existència d'una relació amb l'empresari, també va descartar que poguessin fer un pas més enllà com a parella.

«Jo compartir la meva casa no, però l'estimo i ell m'estima, encara que la meva vida íntima és meva», deia Carmen Lomana al programa. Davant les preguntes dels tertulians, la 'socialité' també va parlar de matrimoni. «Noces? Hauria de ser que jo pensés que la meva vida amb ell seria més feliç i que la seva amb mi també, si no, no, per què?» recollia 'Informalia'.

El suposat nòvio de Carmen Lomana desmenteix la relació

Precisament, 'Informalia' ha volgut investigar sobre aquest suposat romanç i s'ha trobat amb una increïble sorpresa. Hugo Vailanti va viure durant molts anys a Espanya, però es va establir a República Dominicana després de divorciar-se de Zita Serrano Súñer, neta del ministre d'Afers Exteriors de Franco i cunyat del dictador.

'Informalia' es va posar en contacte amb l'empresari, que els va concedir una entrevista, en la qual precisament ha desmentit totes les afirmacions de Carmen Lomana. «Però quin romanç? Des que m'he divorciat no estic en condicions de tenir un romanç amb ningú, ni vull tenir-lo, la meva vida no va per aquí. He de recompondre la meva economia, pel mal que m'han fet la crisi, la pandèmia i, principalment, pel que tothom sap que va succeir després del meu divorci», ha assegurat l'empresari.

L'argentí ha reconegut que va coincidir amb Carmen Lomana el passat mes de gener a Punta Cana, però assegura que no van tenir cap relació sentimental. «Res més lluny de la realitat. No tinc res a veure amb Carmen Lomana, més enllà que l'he tractat i he tingut una amistat, però amistat sense més. Parlem, com parlo amb molta altra gent, una cosa normal», ha afirmat Hugo Vailanti.


Comentaris

envia el comentari