Rocío Carrasco renuncia als diners que li poden solucionar tots els problemes

La mare de Rocío Flores té moltes ofertes

Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical
Rocío Carrasco segueix sense voler parlar | Catalunya Diari

Tothom ja sap que Rocío Carrasco està passant una situació molt delicada a causa dels múltiples problemes econòmics que tenen ella i el seu marit, Fidel Albiac. Encara que la filla de Rocío Jurado es troba apartada del focus mediàtic perquè està molt centrada en el musical de la seva mare, probablement és la persona més buscada per la premsa del cor en aquests moments.

Fa més de 8 anys que no es parla amb els seus fills, i tot apunta que seguirà sent així perquè des que existeix aquesta situació, Carrasco ha evitat molt els mitjans. Els seus únics treballs en televisió han estat a 'Hable con ellas' i a 'Lazos de sangre', on òbviament en cap d'aquests dos programes es va pronunciar sobre la seva filla.

Antonio David Flores i Rocío Carrasco van viure un dels divorcis més tensos i mediàtics que es recorden. La fi entre Rociíto i els seus fills va arribar quan es va casar amb Fidel Albiac, ja que ni Rocío ni David Flores van acudir al casament. Alguns diuen que no estaven convidats, altres diuen que els nens no van voler anar i altres diuen que Antonio David els hi va prohibir.

De moment, la realitat és que només es coneix la versió de l'exguàrdia civil i la de la seva filla, ja que Rocío Carrasco mai s'ha assegut en un plató de televisió per parlar sobre aquests temes. El periodista Saül Ortiz ha confessat a '20 minutos' que Carrasco té problemes econòmics perquè vol, ja que segons ell, la filla de Rocío Jurado «no fa més que rebutjar propostes importants per parlar sobre totes les polèmiques que l'han posat en el disparador».

Rocío Carrasco rebutja ofertes importants

Una entrevista de Rocío Carrasco en un programa de televisió pot suposar una autèntica fortuna. És cert que avui dia aquests programes no paguen tant com abans, però segur que la seva presència ja li serveix per saldar el deute que té Fidel Albiac amb Hisenda. Segons 'Lecturas', aquesta xifra ascendeix als 150.000 euros aproximadament.

Rocío Carrasco sap perfectament que amb una entrevista a 'Sábado Deluxe' o amb la participació en un 'reality' se li acabarien tots els seus problemes econòmics, però, ella segueix fidel als seus pensaments. Saül Ortiz ha explicat que la mare de Rocío Flores ha rebutjat bones propostes, i actualment només participa en alguns programes per promocionar l'espectacle dedicat a la seva mare.

Seria una autèntica bomba veure a Carrasco sent entrevistada en 'prime time'. Ja no només es tracta de la televisió, sinó que també podria haver rebut ofertes per part de les revistes. La seva última aparició en paper va ser a la revista '¡Hola!', on va obrir les portes de casa seva per parlar de la seva mare, el seu espectacle i el confinament amb Fidel Albiac. Així doncs, òbviament ni una paraula sobre la seva filla.


Comentaris

envia el comentari