El 'maldecap' que no esperava Letícia: problemes a la família

La jove ha esclatat i ha respost a totes les crítiques que ha rebut

Imatge de la reina Letícia
Greus atacs a Carla Vigo, neboda de la Reina Letícia, que es planta | Gtres

Ja fa algunes setmanes que Carla Vigo resideix fora d'Espanya, ja que va decidir deixar el seu país natal per començar una nova vida a Alemanya. Sembla, però, que la seva marxa també ha suposat una gran pluja de crítiques cap a ella. A través de les seves xarxes socials ha sigut on no ha dubtat a mostrar el seu empipament i desassossec davant els imminents missatges que ha estat rebent. «Ja és massa», ha escrit.

La jove, que aspira a ser actriu, no ha deixat de rebre comentaris feridors sobre el seu físic i sobre la seva vida de manera sistemàtica des que se'n va anar del país. Tot i que Carla sempre ha estat molt discreta respecte a aquests temes i mai li ha donat importància, sembla que el fet d'estar lluny de les nostres fronteres l'han animat a respondre als 'haters'.

«No acostumo a fer aquesta mena de coses, però ho veig necessari», començava escrivint en les històries del seu compte d'Instagram. «Des que estic fora d'Espanya he rebut molts comentaris tipus: 'És clar, ella està fora perquè és rica', 'Qui pagarà les seves despeses aquí?', 'Ets fora perquè has vist que com a actriu no has d'arribar a res, perquè ets lletja', 'Segur que estàs estudiant a un lloc molt car, etc.'». «Al  principi no feia ni cas, perquè no acostumo a donar-li importància a coses d'aquesta mena, però ja és massa. De veritat, no sabeu el mal que podeu fer amb comentaris així».

«Viviu i deixeu viure, que sereu molt més feliços, i tingueu una mica més d'humanitat, que segur que a vosaltres no us agradaria ni que es fiquessin amb el vostre físic o amb el que feu amb la vostra vida. Mai sabeu el que ha pogut passar una persona i com s'ha pres els comentaris que feu». Així, la neboda de Letícia ha demostrat el gran caràcter que té, el qual no ha dubtat a mostrar davant de situacions injustes i denunciables com aquesta.

La petició de Carla Vigo

Carla Vigo ha finalitzat el seu missatge a Instagram instant que aquestes persones que l'han criticat deixin de seguir-la. «Si no us agrada el que pujo, ja que em podeu bloquejar, o em deixeu de seguir o feu el que veieu convenient». «Però fer comentaris així a una persona, sigui qui sigui, em sembla innecessari quan ningú és perfecte i tots tenim errors i defectes. Així que mireu-vos el vostre melic i intenteu arreglar els vostres, i a mi deixeu-me en pau», ha conclòs.


Comentaris

envia el comentari