Mònica Terribas en una imatge d'arxiu

Mònica Terribas fitxa per Mediapro: dirigirà documentals

La periodista formarà part de l'àrea de continguts de no-ficció de la productora

La periodista Mònica Terribas s'ha incorporat a la productora Mediapro, per dirigir documentals des de l'àrea de continguts de no-ficció, segons han confirmat fonts del grup audiovisual. El grup audiovisual ha estat responsable de llargmetratges com '1-O', 'Las cloacas de interior', 'Me llamo Violeta' o 'Oso', entre molts d'altres.

D'aquesta manera, la periodista s'incorporarà a l'empresa de Jaume Roures i Tatxo Benet, després de deixar 'El matí de Catalunya Ràdio' de manera inesperada el passat juliol, després de set temporades consecutives, perquè «l'engranatge grinyolava».

Terribas compaginarà el projecte amb la docència al departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, a més de ser una de les presentadores de La Marató de TV3, que aquest any es dedicarà a la Covid-19, i haver fitxat com a presentadors, junt amb Jordi Basté, del 'Nexes', programa que estrenarà la cadena catalana.

Presentadora de La Marató de TV3, dedicada a la Covid

Mònica Terribas es traslladarà per La Marató de TV3, junt amb Laura Rosel, Raquel Sans i Jordi Basté, als principals hospitals catalans, on hi haurà sets d’entrevistes a testimonis i professionals, actuacions i connexions en directe amb les activitats que es faran arreu del territori.

L'Hospital Clínic de Barcelona, l'Arnau de Vilanova de Lleida, l’Hospital Sant Joan de Reus i el Parc Taulí de Sabadell són només alguns dels centres que visitarà el programa. La Marató també es desplaçarà a Igualada per recordar l'experiència de la pandèmia, en col·laboració de l’Hospital Universitari d’Igualada, i la ciutat acollirà el tradicional partit de futbol que organitza el programa. Al vespre, La Marató es traslladarà als estudis de TV3, a Sant Joan Despí. 

El llistat de centres hospitalaris que tindran presència a La Marató dedicada a la Covid-19 són l’Hospital Vall d’Hebron, l’Hospital Clínic de Barcelona i la Facultat de Medicina de la UB, el Parc de Salut Mar, l’Hospital Josep Trueta de Girona, l’Hospital Germans Trias i Pujol, l’Hospital de Bellvitge, Sant Joan de Déu, el Parc Taulí de Sabadell, l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l’Hospital Sant Joan de Reus, l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, el Consorci Sanitari de Terrassa, l’Institut Guttmann i l’Hospital de Sant Pau, en col·laboració amb el Recinte Modernista de Sant Pau.Segons informava fa uns dies la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), s’està preparant un programa especial, adaptat a la pandèmia, «en què cada element respiri la idea de retre un homenatge als hospitals, al personal sanitari de primera línia i també als altres serveis essencials que cada dia fan el possible per ajudar-nos a superar, com a societat, els moments més crítics d’aquesta crisi».