Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Revelen per sorpresa totes les demandes que ha perdut 'Sálvame' els últims anys

El programa estrella de Mediaset també ha hagut de pagar

A mesura que passen els anys, 'Sálvame' va guanyant més i més enemics. El programa presentat per Jorge Javier Vázquez porta ja en antena onze anys. Durant aquesta etapa, Telecinco ha hagut de fer front a diversos problemes per culpa del programa. 

Toño Sanchís declara la guerra a 'Sálvame'

'Sálvame' probablement és el programa estrella de tot Mediaset. El que està clar és que actualment és dels programes més veterans. Pel programa han passat nombroses cares mediàtiques, sent Belén Esteban la gran protagonista i la que més contingut ha generat al llarg de la història de 'Sálvame'.

La de Paracuellos ha guanyat molts amics i també molts enemics. Un d'ells és Toño Sanchís, que era molt bon amic de Belén i va acabant sent el seu representant, però ara no es poden ni veure. L'exmànager segueix revelant dades ocultes a les seves xarxes socials sobre 'Sálvame', detalls que mostren com el programa no sempre ha guanyat o ha tingut la raó.

L'exrepresentant de Belén Esteban ha destapat algunes de les multes a les quals ha hagut de fer front el programa estrella de Telecinco presentat per Jorge Javier Vázquez durant aquests onze anys. És cert que Belén Esteban li ha guanyat la partida judicial a Toño Sanchís: sense anar més lluny s'ha quedat amb la seva casa, un tema que va generar molta polèmica en el seu moment. Toño segueix molt enfadat pel tracte que ha rebut de Telecinco i especialment de 'Sálvame' en aquests últims anys.

L'antic mànager de Belén ha revelat que diversos tertulians del programa han perdut demandes judicials. «Això és telerealitat, en directe, on es vulneren les lleis i per això perden demandes...», ha escrit Sanchís a Twitter, lloc on acostuma a atacar el programa.

'Sálvame' no sempre guanya

Després d'aquest comentari, diversos mitjans com 'Cotilleo' han investigat les demandes perdudes del programa. L'abril de 2020, es va informar que Mediaset havia perdut una demanda contra la família de Toño per la qual la cadena haurà de pagar 162.000 euros a la dona del representant, ja que van vulnerar el seu dret a l'honor i a la seva intimitat.

El mateix Toño Sanchís hauria revelat en més d'una ocasió que aquesta no és l'única demanda perduda de la cadena ni del programa, ja que segons ell, Belén Esteban ha sortit perdent 57.000 euros. 'Cotilleo' també ha pogut saber que l'exmànager de Belén i Kiko Hernández s'han pogut veure les cares en un jutjat recentment. Segons afirma el mitjà, Toño Sanchís va sortir molt content del suposat judici. Aquesta podria ser una altra demanda perduda pels de Telecinco