ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

La reina Sofia espantada: «L'aterra, però és el que està passant ara»

A la reina Emèrita l'espanta que les polèmiques protagonitzades per Joan Carles I afectin el regnat del seu fill

La reina Sofia president els premis Reina Sofia de Pintura
La mare de Felip VI ho ha estat passant molt malament en els últims mesos | Cedida

Totes les mirades han recaigut sobre la reina Sofia des que el passat mes d'agost Joan Carles I marxés d'Espanya. De fet, la reina emèrita s'ha deixat veure en comptades ocasions des de llavors.

Les persones properes al seu entorn destaquen que la mare de Felip VI ho està passant molt malament i que hi ha dies que fins i tot li costa aixecar-se del llit. La reina Sofia té por que tots els escàndols protagonitzats pel seu marit suposin la fi de la monarquia espanyola, perquè per a ella la corona és «l'única cosa en el que creu de debò», han assenyalat fonts properes a ella a 'Vanity Fair'.

Tot i que no només s'ha vist afectada pels tumults del rei Joan Carles I, sinó que també ho han fet altres assumptes com el divorci de la infanta Helena de Jaime de Marichalar i l'ingrés a la presó d'Iñaki Urdangarin, a qui ella considerava el seu gendre «ideal», pel cas Nóos. Però, sense cap dubte, la preocupació més grossa ha estat l'aparició de Corinna Larsen, «una bomba de rellotgeria que la reina Sofia i la infanta Pilar van voler desactivar donant suport a l'abdicació».

La preocupació més gran de la reina Sofia

«Que es qüestioni tot el que ha fet el rei per fer mal al seu fill és el pitjor que li podia passar a la reina», expliquen les fonts properes a ella. «Ho va viure amb la seva mare, la reina Frederica de Grècia, qui, en enviudar, va ser usada per enderrocar Constantí. Una situació similar l'aterra, però és el que està passant».

A l'àvia de la princesa Elionor i la infanta Sofia li preocupa que els escàndols de l'emèrit puguin afectar en el regnat de Felip VI i té tanta por que «molts dies li costa fins i tot aixecar-se del llit».

Ara, la reina Sofia està bolcada en la fundació que porta el seu nom, a través de la qual crea campanyes solidàries relacionades amb el medi ambient i amb la conscienciació per frenar l'impacte de coronavirus.  Des de l'exili de l'emèrit, quasi totes les vegades que ha aparegut públicament ha estat amb aquest motiu. També vam poder veure-la en comptades ocasions a Mallorca a l'estiu i en els Premis Princesa d'Astúries el passat 16 d'octubre.


Comentaris

envia el comentari