Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L’actriu Itziar Castro a la presentació de la 23ª edició del Festival de Cine de Màlaga (03-02-2020)

La catalana Itziar Castro comparteix una tendra imatge de la seva infantesa

La catalana ha volgut mostrar com era amb tan sols uns anys de vida

L’actriu Itziar Castro a la presentació de la 23ª edició del Festival de Cine de Màlaga (03-02-2020)
Itziar Castro ha volgut compartir una fotografia de la seva infantesa | GTRES

Són moltes les actrius catalanes que estan triomfant arreu de l’estat. Una d’elles és Itziar Castro, reconeguda artista que dissimula el seu origen català. Tal com explica ella, les seves arrels  són variades: «Sóc catalana, de família gallega, nom basc i cara d’estrangera. Ho tinc tot».

Itziar Castro va néixer a Corbera de Llobregat (Baix Llobregat) l’any 1977 i la seva carrera professional ve de lluny. Actualment se la pot veure a la reconeguda sèrie de Netflix ‘Vis a Vis’, però ha estat present a moltes pel·lícules i sèries. Ha obtingut papers a ‘Águila Roja’,Rec 3’, ‘Pieles’ i ‘Campeones’. També ha participat com a professora de l’acadèmia d’ 'Operación Triunfo', on va guanyar-se l’estima dels espectadors del programa.

«Sóc feliç com sóc»

L’actriu  ha volgut compartir una fotografia  de la seva infància, comparant-la amb una fotografia  d’ella en l’actualitat. «Mini Itzi /Maxi Itzi», bromejava al seu compte. I és que la catalana sempre ha parlat del seu sobrepès  amb humor, afirmant que «les grasses  també podem fer cinema». Castro  ja ha explicat en diverses ocasions el motiu del seu sobrepès. Tot i que molta gent associa el seu pes a la sobrealimentació, Itziar  ha afirmat que aquesta no és la vertadera raó: «Em costa menjar, em  puc passar dies sense menjar. És qüestió de desordre. Porto una vida molt irregular».

També ha afirmat que s’anomena a ella mateixa ‘grassa’, però no fa una apologia al seu pes. Ha acceptat que és diferent i això ha servit per fer-la aconseguir grans papers a la ficció: «Cadascú ha de ser feliç  com és i jo ho sóc». I és que amb el seu èxit nacional que l'ha permès actuar durant més de dues dècades, què importen uns quilos de més?

També et pot interessar...

  • Baralla al metro: Dos ratolins guanyen un concurs de fotografia

  • L’última fotografia d’Eva González fa saltar totes les alarmes

  • Itziar Castro, sobre Ares Teixidó: «Me la folla**»