Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Christofer en el seu canal de Mtmad

Els suculents beneficis que aconseguirà Christofer amb el crit d'«Estefaníaaa!»

La parella està sabent fer diners amb el seu pas per 'La isla de las tentaciones'

Christofer en el seu canal de Mtmad
Christofer vol fer diners amb el crit «Estefaníaaaaa!» | Catalunya Diari

Història televisiva. Així van definir molt el triangle amorós que van protagonitzar Fani, Rubén i (contra la seva voluntat) Christofer a 'La Isla de las Tentaciones'). Tot i la traïció d'ella a qui era la seva parella (que va quedar immortalitzada amb el famós «Estefaníaaaaaa!»), Christofer la va saber perdonar i ara veu com ella mostra el seu penediment a 'Supervivientes'. 

Veient-la només a Fani a Hondures, podríem pensar que només és ella la que vol fer diners gràcies al seu pas pel reality amorós de Telecinco. Però no és així. Christofer tot just acaba d'inaugurar el seu propi canal a Mtmad, 'A pesar de todo'. No només això, tal és la seva visió de negocis que ha decidit registrar el seu conegut crit de ràbia a l'Oficina Espanyola de Patents i Marques. Així ara tothom que vulguir utilitzar «Estefaníaaaaaa!» li haurà de pagar. 

Dures crítiques als seus excompanys

Precisament a la plataforma de Mediaset ha publicat un darrer vídeo on contesta a les preguntes dels seus seguidors, moltes d'elles sobre els que van ser els seus companys. Admet que ha perdut gairebé tot el contacte amb ells, ja que «hi ha gent que  no m'interessa tenir al meu voltant. A mi no em fa falta anar parlant de la gent per tenir més audiència o seguidors». 

Reconeixent que la relació amb Ismael i José s'ha refredat, qui més l'ha decebut ha estat Gonzalo. De l'andalús diu que «va ser amb qui més contacte vaig tenir fora de l'illa, el que més es va interessar per mí». Però realment explica que «m'he anat allunyant d'ell. Em demanes perdó davant de tota Espanya i després segueixes  criticant-me. A més, ha atacat durament a Álex a qui definia com «més fals que un bitllet de Monopoly». 

També et pot interessar...