Christofer i Fani anuncien la notícia més inesperada de l'any

La decisió que ha pres la parella de ben segur que ha sorprès a tothom

Fani i Christofer durant un dels últims programes de 'La isla de las tentaciones'
La parella ha anunciat una gran notícia abans que comenci 'Supervivientes' | Telecinco

El que s'ha convertit en el programa més mediàtic de Mediaset'La isla de las tentaciones' ens ha deixat una parella per al record, la formada per Fani i Christofer així com el que serà un dels moments televisius de l'any: el famós crit d'«Estefaníaaaa». Ara, sis mesos després de l'inici del 'reality', la parella ha anunciat el que sens dubte és una de les notícies de l'any.

L'actual parella ha concedit la seva primera entrevista junts després del seu pas per l'illa on han revelat una notícia bomba. Fani Carbajo i Christofer Guzmán han confessat a 'Lecturas' que es casen. Fa dues setmanes ningú donava un euro per la seva relació en veure tot el que ha viscut la parella durant el 'reality', on Christofer va haver de marxar sol. La decisió de la parella de passar per l'altar aquest estiu ha deixat tothom bocabadat: «Ens hem donat una segona oportunitat per adonar-nos que estem fets l'un per l'altre» han explicat tots dos.

Christofer continua tenint por

La notícia arriba just després que Fani hagi viatjat a Hondures, on aquest dijous començarà la nova edició de 'Supervivientes', però ho ha fet amb alguna condició: «Ell m'ha dit que a 'Supervivientes' em mantingui sempre a 50 metres dels nois. Vull que sàpiga que no li tornaré a ser infidel», ha confessat Fani a la revista.

Tot i que el futur matrimoniha superat la crisi causada per la infidelitat de Fani amb Rubén al 'reality', Christofer ha reconegut que ha perdut una mica la confiança amb la seva xicota: «Em fa por que Fani em sigui infidel a Hondures» confessava durant l'entrevista. La por que Fani repeteixi l'error que va cometre a 'La isla de las tentaciones' no ha impedit que Chris, com li diu ella afectuosament, li hagi demanat matrimoni amb un anell de diamants. La parella té molt clar que vol fer aquest pas i donar-se el 'sí, vull'. De fet, la nova concursant de 'Supervivientes' assenyalava que «m'agradaria que la boda durés dos dies».

Aquesta no és la primera vegada però que Chris li demana matrimoni a Fani, ja que el 2016 ja ho va fer. En aquella ocasió però van decidir que el millor era convertir-se en parella de fet. Encara queden uns mesos per l'enllaç i la parella no té molt clar si es casaran per l'església o no.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari