Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fani i Christofer a 'La isla de las tentaciones' 6 mesos després de sortir del concurs (gener 2020)

Fani i Christofer: la reconciliació que ha descol·locat el país

Les xarxes no es podien creure la situació d’una de les parelles sis mesos després

Fani i Christofer a 'La isla de las tentaciones' 6 mesos després de sortir del concurs (gener 2020)
Els espectadors esperaven una recriminació per part de Christofer, però la parella va sorprende tothom | Telecinco

Els noms de Christofer i Fani  han estat els més comentats del país en els darrers últims mesos. La parella de ‘La isla de las tentaciones’  han estat els protagonistes indiscutibles de l’edició, des de la primera infidelitat de Fani, passant pel famós ‘Estefaniaaaa’ i acabant amb el rebuig de Rubén en directe, deixant Fani  tocada i avergonyida.

Després d’una intensa foguera  final, tocava saber com van afrontar les parelles  la seva tornada al món real. Sense moltes sorpreses, els concursants passaven pel sofà que hi havia davant de Mònica Naranjo explicant, majoritàriament, que havien trencat amb l’altra persona i no havien sabut res d’elles. Només José i Adelina apareixien junts, afirmant que la boda continuava i estaven més feliços que mai.

Rubén apareixia amb ganes de flirtejar 

Fins aquí, tots els seguidors de ‘La isla’ podien sospitar el que havia passat amb les parelles. Però van deixar-se el millor pel final. Fani  apareixia sola, explicant que no havia tornat a veure a Rubén ni a saber res d’ell. El solter es deixava veure moments després, amb la seva actitud xulesca i disposat a conquerir Fani  un altre cop amb paraules boniques. Si bé justificava la seva decisió perquè no sabia si Fani  podria ser-li infidel a ell en un futur, sobtadament canviava el seu xip i tornava a activar el paper de temptació: «Per cert, avui estàs guapíssima», etzibava davant una Fani  que no podia evitar fondre's.

Fani, però, mantenia les distàncies amb Rubén, tot i que es deixava seduir. Els espectadors  van assumir que ho feia per orgull, després que el solter la deixés plantada davant tot el país. La realitat, però, era ben diferent: Mònica  preguntava per Christofer, curiosa per saber si havia tingut alguna mena de contacte amb ell. I la seva resposta deixava als milions d'espectadors amb les mans al cap.

«S'ha adonat de qui és l'amor de la seva vida»

«Quan vaig tornar a casa em vaig adonar que trobava molt a faltar Christofer...», començava Fani  davant una Mònica Naranjo que no podia ocultar la sorpresa. «Vaig començar a escriure’l, enviar-li missatges... Vaig demanar-li perdó». La concursant, però, admet que al començament ell no li feia cas. Però després de molta insistència i penediment, Christofer  tornava a caure en els braços de Fani  com si res hagués passat. «M’estàs dient que Christofer  i tu heu tornat?» preguntava una Mònica Naranjo sense poder controlar les seves expressions facials.

En aquell moment entrava Christofer  amb un somriure que ocupava tota la seva cara. Després de saludar-se amb un eufòric petó amb Fani, va explicar la seva part de la història. «Avui en dia sóc molt feliç. Després de l’illa  vam tenir una conversa i crec que es va adonar del seu error. Estava molt penedida i s’ha adonat de qui és l’amor de la seva vida».

Així, Christofer  ha fet allò que els espectadors encara no han estat capaços de fer: perdonar a Fani. «Jo la seguia estimant quan vaig sortir de l’illa. L'he perdonat perquè la continuava estimant», explicava sense més raons. I és que no hi ha justificació possible per passar pàgina d’aquesta manera després de l'intens concurs de Fani, només una: l’amor és veritablement cec.

També et pot interessar...