El secret de Letícia que Felip intenta ignorar però li fa mal

El que va ser un dels solters d'or d'Espanya va compartir una breu història d'amor amb Letícia

El rei Felip i Letícia en la cerimònia d'inici de lesgislatura al Congrés el 3 de febrer de 2020
Felip i Letícia es van conèixer quan ella mantenia un romanç amb Kitín | GTRES

La periodista Pilar Eiyre ha recordat aquest 13 de febrer, tot just un dia abans de Sant Valentí, qui va ser el xicot de la reina Letícia el 2001: Kitín Muñoz. Muñoz i Ortiz era parella quan el rei Felip va conèixer a qui acabaria sent la seva esposa.

El febrer del 2019 Eyre donava a conèixer la notícia 'bomba' a 'Lecturas' i explicava com s'havien conegut Letícia i Kitín: «Quan la nostra reina era una periodista de televisió molt maca, separada i lliure, li van presentar a l'atractiu Kitín, que estava solter i era força 'ligón', tot s'ha de dir. Van mantenir un romanç d'un parell de mesos».

Kalina de Bulgària i Kitín Muñoz a l'enterrament de la infanta Pilar
Kitín es va casar amb Kalina amb qui té un fill | GTRES

Letícia va conèixer a Felip i Kitín a Kalina

Per coses de l'atzar però, Kitín va conèixer la princesa Kalina de Bulgària i Letícia al qui llavors era príncep, Felip. Així doncs, tots dos van abandonar el seu romanç per embarcar-se en una història d'amor amb membres de la monarquia europea. Segons Pilar Eyre, la relació entre Kitín i Letícia no hauria durat poc més que dos mesos, no va arribar a tres.

Durant aquests anys, Kitín ha afermat la seva relació amb Kalina de Bulgària, amb qui està casada i té un fill en comú. El matrimoni i el seu fill viuen al Marroc tot i que volen tornar a Espanya. L'exromanç de la reina Letícia ha estat notícia, recentment, perquè li han entregat la Creu del Mèrit Naval. La relació que manté amb la Casa Reial ve de lluny i, a més, és amic personal del rei Felip.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari