El secret de Letícia que Felip intenta ignorar però li fa mal

El que va ser un dels solters d'or d'Espanya va compartir una breu història d'amor amb Letícia
Felip i Letícia es van conèixer quan ella mantenia un romanç amb Kitín | GTRES

 

La periodista Pilar Eiyre ha recordat aquest 13 de febrer, tot just un dia abans de Sant Valentí, qui va ser el xicot de la reina Letícia el 2001: Kitín Muñoz. Muñoz i Ortiz era parella quan el rei Felip va conèixer a qui acabaria sent la seva esposa.

 

 

El febrer del 2019 Eyre donava a conèixer la notícia 'bomba' a 'Lecturas' i explicava com s'havien conegut Letícia i Kitín: «Quan la nostra reina era una periodista de televisió molt maca, separada i lliure, li van presentar a l'atractiu Kitín, que estava solter i era força 'ligón', tot s'ha de dir. Van mantenir un romanç d'un parell de mesos».

 

Kitín es va casar amb Kalina amb qui té un fill | GTRES

 

Letícia va conèixer a Felip i Kitín a Kalina

Per coses de l'atzar però, Kitín va conèixer la princesa Kalina de Bulgària i Letícia al qui llavors era príncep, Felip. Així doncs, tots dos van abandonar el seu romanç per embarcar-se en una història d'amor amb membres de la monarquia europea. Segons Pilar Eyre, la relació entre Kitín i Letícia no hauria durat poc més que dos mesos, no va arribar a tres.

 

Durant aquests anys, Kitín ha afermat la seva relació amb Kalina de Bulgària, amb qui està casada i té un fill en comú. El matrimoni i el seu fill viuen al Marroc tot i que volen tornar a Espanya. L'exromanç de la reina Letícia ha estat notícia, recentment, perquè li han entregat la Creu del Mèrit Naval. La relació que manté amb la Casa Reial ve de lluny i, a més, és amic personal del rei Felip.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor