La carta de comiat més dolorosa del gran amic de Fran Álvarez

El periodista Aurelio Manzano va forjar una gran amistat amb l'ex de Belén Esteban i ha volgut dedicar-li una emotiva carta de comiat

Aurelio Manzano i Fran Álvarez en una entrevista a Telecinco
Aurelio Manzano i Fran Álvarez eren bons amics | TELECINCO

La mort de Fran Álvarez ha agafat per sorpresa tothom del seu entorn, i ha deixat devastats a familiars i amics, especialment un dels seus amics més coneguts com és el periodista Aurelio Manzano. La seva amistat va traspassar la barrera professional i Aurelio va mostrar públicament el seu suport a l’ex de Belén Esteban en diverses ocasions, esdevenint una persona de confiança i un amic fidel per a Fran Álvarez.

Tant és així que Aurelio Manzano ha decidit dedicar-li una emotiva carta de comiat a Fran Álvarez, qui es va convertir en un dels seus millors amics, i a qui segons Aurelio, el caracteritzava la seva senzillesa i el respecte per la seva ex Belén, amb qui va estar una dècada i de qui mai va tenir males paraules.

 

«Era un noi fràgil, honest, a qui la fama li va quedar gran»

El periodista només té elogis pel seu gran amic, de qui li costa parlar en temps passat: «Fran era, i em costa la vida parlar en passat, un xaval honest, bon amic, bon fill, bon pare, generós, tímid, familiar i, sobretot, molt innocent per a aquest món de llums i de fama», explica el periodista a la seva carta, i continua dirigint-se al seu difunt amic, parlant de la fama que tants mals de caps li va donar: «T'afectava personalment i et sobrepassava emocionalment. Moltes vegades vaig intentar explicar-te que la tele era només un xou, però mai vas arribar a entendre-ho».

El periodista ha volgut fer èmfasis en la humilitat i senzillesa d’aquest noi de barri, definint-lo com una bona persona, fràgil, noble i «a qui la fama se li va quedar gran. Paties, sobretot, pels efectes col·laterals que podia rebre la teva família».

 

Les drogues, una addicció que mai va poder superar

El periodista també ha volgut fer referència al seu coqueteig amb les drogues i a la seva etapa més dura, en què va haver de fer front a greus problemes d’addicció: «Un problema que feia anys que arrossegaves i que, amb valentia, vas enfrontar. Tu mateix li vas posar nom i cognom als teus problemes. No saps com d’orgullós em vaig sentir quan vas ingressar per decisió pròpia al 'Projecte Home'. Lamentablement, no vas poder guanyar la batalla. Però ho vas intentar i això, amic, et fa gran».

Aurelio Manzano ha volgut acabar la seva carta de la següent manera: «T’estimo molt, amic. I et trobaré a faltar. Espero haver estat a l'altura de l'afecte que em vas donar. Vola alt i amb tranquil·litat. Aquí es queda la teva família per a recordar-te i honrar la teva memòria i em quedo jo, per si hi ha una pregunta a l'aire que necessiti resposta. Em quedo amb el teu somriure i el teu sentit de l'humor. Cuida't, i com sempre et deia: 'Porta't bé, nen'».

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari