Vídeo: L'horrible gest de Letícia que la destapa per complet

Els reis han passejat per una localitat andalusa saludant tots els veïns

La reina Letícia en un acte oficial de la Fundació Princesa de Girona a València el 12 de febrer de 2020
Els reis han passejat per una localitat andalusa saludant tots els veïns | GTRES

La polèmica torna a sobrevolar la Casa Reial. Els reis visitaven fa una setmana la localitat andalusa d'Écija i els ciutadans rebien els monarques amb entusiasme al carrer, entre crits i banderes espanyoles. La reina Letícia i el rei Felip desfilaven pels carrers saludant tothom. Van recórrer gairebé tot el municipi, coneixent els veïns, l'ajuntament, l'escola... Fins i tot van entrar en una classe per saludar els nens.

Han aparegut moltes fotografies de la jornada i tot semblava aparentment amigable, però a vegades les fotografies enganyen, sobretot tractant-se dels reis, els gests dels quals estan d'allò més estudiats i premeditats. La Casa Reial segueix un pla de comunicació i de màrqueting molt concret que guia els reis en el seu comportament. La imatge pública és vital en el seu cas i Letícia, que es dedicava anteriorment al món de la televisió, ho sap millor que ningú. 

El controvertit gest de Letícia

Però ningú és perfecte i la reina també pot tenir un descuit. La mateixa Casa Reial publicava el passat 6 de febrer un vídeo d'uns 7 minuts mostrant la 'desfilada' dels reis per Écija. Tot i les més de 30.000 reproduccions, a molts espanyols els ha passat desapercebut un gest de Letícia que destapa que no estava gens contenta amb haver de saludar tot el poble.

El moment clau és al minut 2,50 quan una veïna, emocionada, pren la mà de Letícia per explicar-li alguna cosa. La reina la ignora per complet, es gira i marxa amb cara de pomes agres i de no poder més amb la situació. La càmera deixa de fixar-se en Letícia, potser perquè capta que la reina no està seguint el protocol que tocaria. No pot amagar que està cansada d'atendre tothom.

Felip, en canvi, aconsegueix mantenir la compostura, en la seva línia, somrient i escoltant la ciutadania. Fort contrast entre el saber fer de Felip i el gest de Letícia que traeix la seva imatge, deixant entreveure la mandra que a vegades li causen aquesta mena d'actes públics.

També et pot interessar...


  Comentaris
  Pep
  Manipuleu la informació
  Manel
  Doncs jo no veig res del que dieu. Ens estem tornant bojos!?

  envia el comentari