Shakira als quarts de final de l'Open d'Estats Units a Nova York el setembre de 2019

La foto de Shakira a Sitges que arrasa a Instagram

La publicació ha acumulat 350.000 'likes' en només 30 minuts

«Gorro rosa sota el cel blau». Així ha definit Shakira la seva última publicació a Instagram, foto que arrasa entre els seguidors des del primer segon. La diva ha fet pública una instantània amb el mar de fons, en un bonic racó de Sitges, al Garraf, aconseguint 350.000 'likes' en només 30 minuts.

Sembla que la parella de Piqué torna a gaudir doncs dels paratges catalans després del seu pas per la Super Bowl, on triomfava de la mà de la sempre espectacular Jennifer López, encara que algun espectador es queixés del caràcter massa eròtic del 'show'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pink hat under a blue sky. Gorro rosa bajo un cielo azul.

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

Aniversari doble

Fa només deu dies Shakira i Piqué estaven de celebració: tots dos complien anys. Ella, però, en feia 43, mentre que el central blaugrana en sumava 33. Deu anys de diferència que semblen no ser cap problema per a una de les parelles més mediàtiques d'aquests temps.

Però no van poder celebrar-ho junts. Shakira era als Estats Units per afrontar la seva actuació junt amb Beyoncé a la Super Bowl, que la col·locaria de nou al 'top' de dives del moment. I Piqué, per la seva banda, es concentrava en la feina per afrontar un nou partit de lliga contra el Llevant, en un moment complicat pel Barça.

La celebració es feia esperar però de ben segur la parella ha recuperat el temps perdut i qui sap si la passejada per Sitges que tan feliç fa a Shakira ha estat en companyia de Piqué. Caldrà esperar a veure si el futbolista també s'anima a capturar algun moment i publicar-lo a la xarxa. 

També et pot interessar...