Fotos: Maria Teresa Campos, enxampada amb la seva nova il·lusió

La presentadora ha estat vista en diferents ocasions sopant amb un reconegut periodista

Maria Teresa Campos i Emilio Javier Gómez a Madrid sortint d’un restaurant de Madrid (03-03-2020)
La parella va sortir i entrar amb un grup de gent, però finalment van sopar sols | GTRES

Maria Teresa Campos es troba al punt de mira de tots els mitjans des de la seva sonada ruptura amb Bigote Arrocet. Tot i afirmar que no vol parlar molt del tema, ja ha fet algunes referències al seu exmarit. Alguns exemples són el seu pas per ‘La Resistencia’ on va confessar que estava de dol «pel mort» i al programa d’Ana Rosa on ha bromejat quan li han parlat de l’humorista: «No conec aquest senyor».

Però tot i afirmar que no està coneixent ningú- però no es tanca a l’amor- se l’ha pogut veure seguidament amb el reconegut periodista Emilio Javier Gómez. L’última vegada ha estat aquesta nit de dimarts, quan la presentadora i el seu amic van anar a sopar a un luxós restaurant de Madrid.

Maria Teresa Campos sopant amb Emilio Javier Gómez a un restaurant de Madrid (03-03-2020)
El periodista i la presentadora van gaudir d'un romàntic sopar | GTRES

Els fotògrafs van captar la parella entrant amb un grup d’amics, però les imatges del sopar mostren que només eren ells dos els que van acabar menjant. Després de la romàntica velada van tornar a sortir amb un petit grup de gent, el que fa pensar que intenten despistar els periodistes i fer-ho passar per un sopar en grup.

Una amistat especial

No és la primera vegada que s’ha vist a Maria Teresa Campos i Emilio Javier compartint temps junts. De fet, la setmana passada ell va compartir una fotografia on es podia veure que havia anat a sopar amb la presentadora, tot i que també en companyia d’altra gent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spaghettis con cigalas y almejas. Restaurante Malafemmena, el mejor italiano de Madrid.

A post shared by EMILIO JAVIER GOMEZ PLAZA (@emiliojaviergomezplaza) on

Emilio Javier Gómez és un reconegut i experimentat periodista que actualment és director del programa ‘Saludable’ de ‘Radio Inter’. Si bé compartien una amistat anteriorment, des de la ruptura amb Bigote Arrocet s’ha pogut veure a la parella en diverses ocasions. Tot i que la Campos nega qualsevol inici de relació, això podria significar l’inici d’una amistat molt especial.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari