IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

María Teresa Campos, després de trencar amb Bigote Arrocet: «Haurà mort»

La presentadora ha fet broma sobre la seva ruptura de Bigote Arrocet en una entrevista a ‘La Resistencia’

María Teresa Campos a 'La Resistencia' de Movistar+, el 20 de gener de 2020
María Teresa Campos fa broma a 'La Resistencia' sobre la seva ruptura de Bigote Arrocet | Movistar+

Ja han passat algunes setmanes d’ençà que va sortir a la llum la ruptura de María Teresa Campos i Edmundo Arrocet, però encara fa parlar. Ara, la periodista ha tornat a ‘La Resistencia’ per parlar obertament i amb un gran sentit d’humor sobre el tema, demostrant que s’ha recuperat del cop dur que va patir en trencar la relació amb la seva exparella.

«El món no s’acaba»

Durant l’entrevista amb David Brocano han parlat sobre el programa de Movistar+ ‘El cielo puede esperar’, on va celebrar-se el funeral de María Teresa Campos i aquesta ha fet broma: «Estic de dol... pel mort. Creia que era el meu funeral, però ha de ser d'un altre que ha hagut de morir perquè no l’he tornat a veure», al·ludint a Bigote Arrocet. Una broma que ha continuat després de ballar una mica i que el presentador li preguntés si sortia de festa: «Estic de dol i no surto de nit».

Així han continuat, fins i tot amb l’arribada de Candela Peña, gran admiradora de María Teresa Campos, qui li ha regalat una petita bola del món amb un joc de paraules: «Que s’acabi Edmundo no vol dir que s’acabi el món», una frase que va dir la periodista després de trencar amb Bigote Arrocet. Així, l’actriu li ha dit: «El món és teu» i María Teresa ha respost: «Va ser un malson, però ja ha acabat».

Candela Peña i María Teresa Campos han continuat parlant sobre el possible motiu d’Edmundo per decidir trencar la seva relació i aquest seria el temor que l’humorista podria haver sentit davant del fort caràcter que té la presentadora, ja que, segons ha deixat caure, «de vegades els nois, si estan amb una noia molt forta, s’ensorren i et culpen a tu», puntualitzant, «quelcom que nosaltres no fem».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari