María Teresa Campos, cabizbaja en 'Sábado Deluxe'

María Teresa Campos ho explica tot: Així va ser la ruptura amb Bigote

La presentadora ha explicat aquest matí tots els detalls que no se sabien de la seva ruptura

María Teresa Campos ho ha explicat absolutament tot sobre la seva ruptura amb Bigote Arrocet. Ho ha fet aquest mateix matí a la crònica rosa de  'Es la mañana de Federico'  a 'esRadio'.

En l'entrevista que va fer al 'Sábado Deluxe' va deixar alguns detalls per explicar, per aquest motiu la Campos va voler acabar d'aclarir tot el que va passar amb Edmundo Arrocet, un dels grans amors de la seva vida. Una de les coses que va quedar en l'aire en el seu moment va ser el  famós missatge que va rebre la presentadora. «Això segur que no ho sap tothom, però quan vaig rebre el  WhatsApp, em va donar un atac i me'n vaig anar a la porta de l'AVE», ha començat explicant la ja exparella de Bigote.

Des d'aquell famós dia, María Teresa  no ha tornat a veure a Edmundo Arrocet. «Això va ser el dia 2 de desembre. Mai més he sabut res més d'aquesta persona», ha reconegut la Campos. Malgrat això, la presentadora no ha volgut arremetre contra el seu ex i ha afirmat que «em quedo amb el bo», encara que també ha volgut deixar anar alguna  indirecta  que altra. «El dolent ha estat molt dolent, això sí», ha etzibat la presentadora.

Molt dolguda amb Bigote

Així mateix, la mare de  Terelu Campos també ha reconegut que les «relacions comencen i acaben, però tot a la vida es fa amb bones maneres», fent referència a la forma en la qual va acabar la seva relació.

Però no va acabar aquí. «Després, quan passen aquells dos mesos i pico que és el Nadal, i ell torna, dient-li a algú que jo  conec  molt que he estat jo la que ha posat la pota pel comunicat... Vaig ser la que es va quedar plorant a El Corte Inglés perquè veia que em trucaven de tots els mitjans. Sola. Em van preguntar què li passa, què li passa?», va continuar explicant María Teresa Campos, dolguda amb els últims atacs de Bigote.

També et pot interessar...