Carlos Sobera, presentador de Mediaset

Cop econòmic per a Carlos Sobera: perd el patrocini de la casa d'apostes 888

El popular presentador haurà de prescindir d'un dels seus treballs

La decisió és definitiva. A partir d'ara cap personatge famós podrà sortir als anuncis de cases d'apostes, tal com recull l'esborrany del Reial Decret que presentarà el ministre de Consum, Alberto Garzón, aquest mateix divendres. Aquesta decisió pot afectar a diversos famosos que ofereixen la seva imatge en aquest tipus d'espais publicitaris.

És el cas de Carlos Sobera. El presentador és imatge habitual d'una coneguda casa d'apostes i fa poc va firmar un contracte segons el qual és el màxim ambaixador de la companya, és a dir, la cara més visible.

Sobera perd una important font d'ingressos

La nova normativa pot afectar molt negativament als interessos econòmics de Sobera, que fins ara s'emportava una important quantitat de diners al mes. Tot i tenir diversos projectes professionals vigents a 'Mediaset', alguns d'ells amb una audiència respectable, aquesta era una important font d'ingressos per al televisiu, que ja havia firmat per uns quants anys. Així doncs, el presentador de 'First Dates' haurà de reduir gastos.

Altres cares conegudes com José Coronado o Maldini també patiran les conseqüències. Ells també eren un valor segur per a les cases d'apostes, i és que la majoria del públic objectiu els coneix a la perfecció. A partir d'ara passarem a veure actors pocs coneguts en aquests anuncis, que només es podran emetre anuncis d'apostes d'1 a 5 de la matinada, o bé en retransmissions esportives en directe que es disputin a partir de les 20.00 hores.

També et pot interessar...