Jorge Pérez, guàrdia civil i model masculí de fotografia i passarel·la

Fotos: El 'supervivente' que aixeca passions a la xarxa

Jorge Pérez exerceix com a model de passarel·la i guàrdia civil, i és un dels preferits d'aquesta edició de 'Supervivientes'

‘Supervivientes’  ja ha donat el seu tret de sortida amb la gala d’ahir dijous i els emblemàtics salts des de l’helicòpter de tots els concursants. Com cada any, sempre hi ha un concursant que impressiona pel seu físic i que no és gaire conegut en el món de la televisió; aquest és el cas enguany de  Jorge Pérez, el  guàrdia civil i model que està causant autèntica sensació entre els seguidors del programa i que s’ha tornat viral a les xarxes socials gràcies als seus  posats sensuals.

Les xarxes estan completament bolcades amb aquest concursant, qui va saltar al món de la  moda després que una foto seva, vestit amb l'uniforme de la guàrdia civil, es publiqués a les xarxes i es convertís en viral.

 

 

Jorge Pérez, un dels preferits i més desitjats de 'Supervivientes 2020'

Des d’aleshores, Jorge Pérez ha desfilat per importants dissenyadors i ha exercit de model mentre compagina la seva nova professió amb la de guàrdia civil. Per si això no fos poc, a més de tenir dues professions, està feliçment casat i és pare de tres criatures.

 

El presentador Jorge Javier Vázquez no podia deixar de meravellar-se ahir amb el seu físic, i els seus comentaris picants no van cessar en tota la nit; per altra banda,  Lara Álvarez acabava impressionada pel seu físic, amb uns afalacs que Jorge va acceptar de bon grat en el seu primer dia de convivència i que a més, l’han posicionat com un dels preferits d'aquesta edició gràcies a les seves impressionants condicions físiques.

 

 

També et pot interessar...