Bertín Osborne torna a generar polèmica per la seva opinió sobre el feminisme

La malaltia secreta de Bertín Osborne que l'ha deixat fora de 'Supervivientes'

La seva dona ha revelat que pateix gota

El nom de Bertín Osborne sonava fort com a candidat per a entrar a formar part de 'Supervivientes 2020'. Tanmateix, el presentador va negar rotundament que anés a participar en el concurs, sense deixar del tot clar els motius. Amb tot, tothom va entendre que no volia estar allunyat de la seva família i molt menys del seu fill Kike.

Alguns mantenien l'esperança que Bertín aparegués per sorpresa a Hondures però una vegada que el reality va arrencar dijous passat, 20 de febrer, va quedar patent l'absència del presentador de 'Mi casa es la tuya'. Ara bé, el motiu no ha estat només el que s'esperava: la dona de Bertín, Fabiola Martínez, ha informat de la malaltia que pateix Bertín i que podria ser una de les causes perquè no ha anat al concurs.

Està aprenent a cuidar-se

«Té atacs de gota amb freqüència» explicava Fabiola a 'El Español'. Bertín pateix la malaltia des de fa anys però el 2017 va provocar-li un ingrés hospitalari, pel qual va haver de suspendre una de les funcions de l'obra de teatre que estava interpretant. Consegüentment, Osborne s'ha vist obligat a canviar de dieta i a portar un nou ritme de vida. «Està treballant llevar-se les carns vermelles. Es cuida molt, entrena i es priva molt dels greixos, tot i que continua sent de menjar» assegurava Fabiola en l'entrevista.

De fet, si no es tracta bé la gota, pot arribar a resultar molt greu per a qui la pateix. El presentador va assegurar que el seu origen es deu a l'herència genètica del seu pare; també va explicar que una de les seves germanes també la sofreix.

També et pot interessar...