La infanta Sofia i la princesa Elionor

La infanta Sofia, millor valorada que la princesa Elionor

La infanta ha demostrat ser molt més natural que l’hereva

La princesa Elionor és el centre de tota l'atenció des que va ser designada com princesa d'Astúries, mateix dia en què el seu pare va ser proclamat rei Felip VII: el 19 de juny de 2004. Com a hereva al tron, havia d'aprendre totes les normes i protocols de la Casa Reial, motiu pel qual no pot gaudir d'una adolescència gaire normal. En qualsevol cas, ja l'hem pogut veure representant la institució reial en nombrosos actes, sent la protagonista gràcies al seu domini dels idiomes i l'expressió estoica tan pròpia de la seva mare.

La infanta Sofia eclipsa la princesa Elionor

No obstant això, la germana de la princesa Elionor, de dotze anys, està destacant molt més que la futura reina d'Espanya. I és que la infanta Sofia no només crida l'atenció per ser més alta que la seva germana, sinó per la seva naturalitat i el seu somriure, motius que l'han posat per davant en una enquesta de valoració interna a Zarzuela. Aquest rànquing, però, pot canviar després de l'entrega dels premis d'Astúries i Girona.

Tot i ser la segona, la infanta Sofia ha despertat la curiositat i ha demostrat que sempre serà un suport important per la princesa Elionor. D'aquesta manera, després de l'entrega dels premis a Astúries, pocs es van adonar que la petita no dubtava en passar-li el braç per darrere a la seva germana. Aquest gest ha aconseguit guanyar-se l'afecte de molts espanyols, així com mirades divertides i còmplices entre la nena i els assistents a la gala.

«És educada, però molt més espontània que la seva germana. Es porten bé, molt bé, i qui digui el contrari diu una mentida». Tot i que mai serà quelcom més que un suport per la seva germana, la petita de la Família Reial sembla estar còmoda amb el seu paper, potser per gaudir de més llibertat i gràcies a l'esforç de la reina Letícia per tractar a les seves filles per igual. El que és segur és que generen diversitat d'opinió entre els espanyols.

També et pot interessar...