Xavi Hernández i Nuria Cunillera a Girona el 0 de juliol del 2017

La filla de Xavi es vesteix de castellera a Qatar

L'Àsia ha representat la cultura catalana amb motiu del Dia Internacional de les Cultures

Fa gairebé cinc anys que Xavi Hernández marxava del  FC Barcelona  i anava a viure a Qatar, on l'any passat va debutar com entrenador de l'Al-Sadd. Els quilòmetres que el separen de Catalunya però no li han impedit donar a conèixer diverses tradicions de la cultura catalana al lloc on actualment viu amb la seva família. Precisament, la protagonista és la seva filla gran, Àsia

Aquest dijous la petita va celebrar el Dia Internacional de les Cultures a la seva escola a Doha. Un dia que els seus pares van aprofitar per fer arribar una de les tradicions estrelles de Catalunya: els castellers. És per això que la seva mare, Núria Cunillera, penjava ahir tot un seguit de fotos de la seva filla gran vestida amb la roba dels castellers de Vilafranca. En les fotos també apareix el fill  d'un altre exblaugrana, Marc Muniesa, que actualment és jugador de l'Al-Arabi Sports Club.

«Ambaixadors castellers»

La publicació de Núria ha rebut una gran quantitat de comentaris dels seus seguidors que l'aplaudeixen per «mantenir les arrels». Des de la Colla castellera de Vilafranca els hi han donat les gràcies per «ser ambaixadors del fet casteller». Una publicació que també ha estat comentada per un altre exblaugrana i excompany d'equip de Xavi i Muniesa, Marc Bartra.

També et pot interessar...