La princesa Elionor s’enfronta a Letícia per ‘La isla de las tentaciones’

Sembla que ni tan sols la princesa s'hauria pogut resistir al programa del moment

La reina Letícia i la princesa Elionor a l’obertura de les Corts (03-02-2020)
Sembla que la reina Letícia no acaba d’acceptar el nou programa preferit de la princesa | Catalunya Diari

Telecinco i Mediaset poc sabien que ‘La isla de las tentaciones’ seria el programa que enamoraria milions d’espectadors cada setmana, esperant una nova foguera de confrontació o cridant ‘Estefanía’ pels carrers de la seva ciutat. L’últim programa va aconseguir un 26,9% de share, en un rècord històric on més de 3,1 milions d’espectadors van veure com Christofer decidia abandonar l’illa com un home solter.

Però el que ben segur no esperaven és que aquest fenomen arribés fins a la Casa Reial.  Si bé és difícil imaginar-se la reina Sofia criticant les infidelitats de Fani o al rei Felip mantenint-se despert cada dimarts i dijous per veure a Mònica Naranjo anunciant «més imatges», la realitat és que ha estat la princesa d’Espanya la que ha acabat caient en els drames i aventures d’aquest programa.

La princesa comenta el programa amb els seus amics 

I és que, segons anuncia la revista ‘Lecturas’, la princesa Elionor és una fidel seguidora del ‘reality’ de Telecinco. Tot i que amb els seus 14 anys no pot quedar-se fins a la matinada mirant ‘La Isla’, sí que es fica davant la pantalla cada dimarts, dijous i divendres per veure com continuen les històries de les cinc parelles de l’illa.

La revista també ha afirmat que «Elionor és una jove molt simpàtica, comú i corrent com qualsevol nena de la seva edat». A més, sembla que la petita monarca manté una genial relació amb els seus companys de classe, i fins i tot comenta amb ells les últimes actualitzacions del programa.

Letícia, molt preocupada per l'educació de les seves filles 

Si bé aquest programa és seguir per milions d’adolescents, sorprèn veure a la princesa en el seu costat més humà, gaudint d’un programa de televisió i comentant-ho amb els seus amics. El fet, però, és que la reina Letícia sempre ha volgut mantenir una educació molt seriosa amb les seves filles: un objectiu que se li pot complicar amb ‘La isla de las tentaciones’, un 'reality' tan entretingut com poc didàctic.

Tot i les informacions que assegura la revista, és molt poc probable que la família Reial surti a desmentir o afirmar aquesta informació sobre la princesa. Una cosa és segura: ‘La isla de las tentaciones’ ha superat barreres i ha aconseguit que els monarques es reuneixin setmanalment davant de les pantalles de la Zarzuela.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari