Greus acusacions a Christofer: afirmen que li ha estat infidel a Fani

L'exconcursant de 'GH' Aurah Ruiz ha explicat a través del seu canal de Mtmad que creu que el jove va tenir un idil·li amb la seva companya de feina, perquè no entén com és que Christofer ha perdonat a Estefanía

Christofer en una de les fogueres de confrontació de 'La isla de las tentaciones'
Greus acusacions a Christofer: afirmen que li ha estat infidel a Fani | Telecinco

Christofer Guzmán és, probablement, el jove més conegut —i buscat— a Espanya actualment. Fins fa unes setmanes, aquest jove d'origen xilè de 28 anys gaudia d'una vida anònima i tranquil·la, en companyia de la seva parella Fani Carbajo i el fill d'aquesta, fruit d'una relació anterior d'ella. No obstant això, el seu pas per 'La isla de las tentaciones' ha canviat per complet la seva situació, i en aquests moments els mitjans de comunicació han centrat tota l'atenció en la figura del protagonista del moment televisiu més popular d'aquest 2020.

Creix l'ombra de la sospita sobre Christofer

Ens estem referint, com no podia ser d'altra manera, al crit d''Estefanía!', una proclama que es va fer viral des del mateix moment que es va emetre el capítol en qüestió, adquirint tanta importància que es va colar a la gala dels Goya , fins i tot, al programa d''Operación Triunfo'.

Sense cap mena de dubte, el pas de Fani i Christofer per 'La isla' no ha deixat indiferent a ningú, i ha aconseguit generar tota classe de reaccions: des de persones que empatitzen profundament amb Christofer i han carregat durament contra la seva parella, fins a gent que ha fet burla de la situació i s'ha atrevit a presentar-se a la feina del jove i cridar-li 'Estefaníaaaa!'.

Ara, però, hi ha hagut una persona bastant popular a l'univers de Telecinco que ha manifestat la seva opinió al respecte, i que no deixa en bon lloc a la parella de Fani. De fet, fins i tot ha aconseguit que l'ombra de la sospita s'estengui sobre un dels personatges que més compassió ha aconseguit generar entre l'audiència de Mediaset.

 

Aurah Ruiz carrega contra Christofer

Es tracta de l'exconcursant de 'GH' Aurah Ruiz, que ha aprofitat el programa setmanal que té al canal de Mtmad per carregar durament contra Christofer i insinuar que podria haver estat infidel a Fani abans d'anar al programa.

I en què es basa l'exparella de Jesé per dur a terme unes acusacions tan dures? Doncs resulta que és una simple qüestió de suposicions. En aquest sentit, Aurah ha explicat que «vaig buscar a Christofer a xarxes socials per parlar amb ell, perquè m'estava fent molta llàstima».

«Però, saps què et dic, Christofer?», etzibava la canària, «que a saber què vas haver de fer perquè aquesta dona entrés al reality, et fes això i tu la perdonessis». I és que Aurah considera que això «vol dir que tu sí que vas fer quelcom».

«Ella te la va tornar», afrima l'exconcursant de 'GH'

L'exconcursant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' no s'ha quedat aquí, i ha insistit en el fet que «tu vas haver de fer quelcom. Tu vas haver de ser infidel, i ella et va enxampar. A mi m'han xerrat que ella et va enxampar uns missatges amb una companya de feina, i que ella va entrar a 'La isla' i te la va tornar per totes bandes».

Amb tot, fins al moment no ha sortit a la llum cap prova que confirmi les sospites d'Aurah Ruiz, si bé és veritat que, arran de les seves declaracions, és molt probable que els mitjans estiguin més atents a partir d'ara i comencin una investigació a fons per esclarir si aquesta informació és certa o no.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari