Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amaia Romero amb pèl a les aixelles durant el Premis Goya

Amaia Romero troba l'amor al costat d'un músic i actor

Aquesta setmana la revista 'Pronto' enganxava Amaia Romero petonejant-se apassionadament amb Álex de Lucas

Amaia Romero amb pèl a les aixelles durant el Premis Goya
Amaia Romero ha trobat l'amor de nou | Telva

Amaia Romero té nova parella, i torna a ser un integrant d’un grup de música. Després de la seva sonada separació d’Alfred d’’OT’,i de la seva ruptura amb Diego Ibáñez, vocalista del grup Carolina Duarte,  la cantant hauria trobat l’amor de nou al costat del músic i actor Álex de Lucas, integrant del grup indie The Parrots.

Qui és Álex de Lucas?

Álex de Lucas és un madrileny de 30 anys, que forma part del grup de música The Parrots,  creat l’any 2008 i del qual ell n’és el baixista. Un grup que està molt unit al de Hinds, integrat únicament per noies i d'estil alternatiu, amb el qual comparteixen estil musical i han coincidit en diverses ocasions en escenaris indies i festivals com el Coachella i Glastonbury. Amaia hauria conegut Álex de Lucas a través dels Javis, els seus professors d’interpretació a l’Acadèmia d'OT' i amics del cantant, que també ha actuat en el seu musical 'La llamada' i en la seva sèrie de Netflix 'Paquita Salas'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

eivissa fam

Una publicación compartida de álex de lucas (@aalexdelucas) el

 

Encara que els rumors sobre un nou amor a la vida d'Amaia Romero sonaven des de novembre, les especulacions sobre la seva possible relació amb Álex de Lucas van començar a prendre forma en l'última gala dels Goya, en què ambdós es van mostrar molt còmplices i els seus seguidors van començar a sospitar alguna cosa. La confirmació de la seva relació però, ha estat gràcies a les imatges que ha publicat la revista  ‘Pronto’, que aquesta setmana els enganxava petonejant-se apassionadament pel carrer.

 

 

També et pot interessar...