Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amaia i Aitana als Premis Odeón

Amaia i Aitana, més distanciades que mai dels seus companys d''OT'

En la seva última aparició pública per la gala dels Premis Odeón, no es van relacionar amb els seus antics companys d'edició
Amaia i Aitana als Premis Odeón
Amaia i Aitana van tenir un gest lleig amb els seus excompanys d'edició | CatalunyaDiari.cat

La bona sintonia que es creia que regnava entre els concursants de l’edició d’’OT’ del 2017, que va rellançar el format musical a la fama de nou, podria no ser la que semblava. La gran família que havien format els concursants d’aquella edició va ser una de les coses que més va enganxar als espectadors, el bon rotllo traspassava les pantalles. Ara, després de 2 anys, tot podria haver quedat en no res després de veure l’últim gest d’Amaia i Aitana.

 

Amaia i Aitana van a la seva

Sembla que ambdues concursants s’han distanciat de la resta dels seus companys, o almenys això és el que es va veure en l’última gala dels Premis Odeón, en què, a través de les fotos de les xarxes socials de diversos assistents a l’acte, es va comprovar que l'amistat entre ambdues i la resta del grup ja no és la que era abans.

Els vídeos que han sortit a la llum mostren un grup de concursants de les dues últimes edicions del ‘talent show’ fent brometes i passant-s’ho bomba, però en aquestes imatges  no hi ha ni rastre d’Amaia i Aitana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EL FINAL JAJAJSJSJSJS #OT2017 #OT2018 #operaciontriunfo

Una publicación compartida de OPERACIÓN TRIUNFO (@operacionoticias) el

 

El motiu d’aquest distanciament podria ser ni més ni menys que les seves exparelles estarien en el citat grupet d'amics, i que per tant, no s'hi voldrien ni apropar:  Cepeda, ex d’Aitana, i Alfred, ex d’Amaia. El que sí que de moment perdura és l’amistat entre ambdues, ja que se les va poder veure juntes en diverses ocasions de la gala, molt somrients i a gust.

 

 

També et pot interessar...