El que ha fet per primer cop la princesa Elionor al seu cos

La filla del rei Felip i de la reina Letícia està en plena pre-pubertat

Elionor a l'acte d'obertura de les Corts (03-02-2020)
La princesa Elionor va destacar amb el seu vestit vermell i el seu maquillatge natural | Catalunya Diari

La princesa Elionor està en plena pre-pubertat i no és gens estrany que comenci a sentir-se atreta per les tendències que tant agraden a les adolescents. A partir d’ara, a més, seran moltes les ocasions en la que la veurem en actes públics, com ha estat el cas de l’obertura de les Corts, però lluint per primera vegada un ‘look’ una mica diferent.

La princesa Elionor, tota una pre-adolescent

Així, la princesa Elionor va aparèixer lleugerament maquillada, amb un toc tímid de maquillatge, destacant la màscara de pestanyes i un pintallavis amb una mica de color. Un ‘look’ natural perfecte per semblar fresca, sense perdre la seva innocència i cenyint-se als protocols marcats de la Casa Reial que no deixaran que pugui fer servir mai un maquillatge cridaner amb ombres d’ulls i pintallavis de diversos colors.

A més a més, la filla del rei Felip i de la reina Letícia sempre opta per deixar el seu cabell a l’aire, destacant les ones que li formen, creant-li una imatge un toc informal. Amb tot, la princesa Elionor contribueix que les nenes de la seva edat optin per un ‘look’ natural, ja que sempre «menys és més».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari