IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Letícia creua les cames i, segons els experts, hauria de deixar de fer-ho immediatament

Pot patir greus conseqüències

Letícia en una recepció a Zarzuela
La mala costum de Letícia de creuar les cames | Cedida

La reina Letícia ha estat ocupada aquest divendres 21 de febrer amb algunes audiències pendents a Zarzuela. Hem pogut veure a la monarca amb un vestit llarg de primavera molt ben rebut per la premsa especialitzada. D'altra banda, també hem pogut comprovar que Letícia està molt millor dels problemes físics que va patir el passat dijous, però hi ha experts que assenyalen un altre possible risc per a la seva salut.

La reina té una agenda tan estreta que no pot practicar esport gairebé mai. És per això que ha de cuidar la postura per no patir problemes en un futur. La seva forma d'estar dempeus demostra que els peus s'emporten la pitjor part, però quan s'asseu ve l'altre problema.

Els problemes posturals de Letícia poden ser molt greus

Letícia se sent còmoda creuant les cames, però aquest petit gest pot tenir greus conseqüències per a l'articulació de la pelvis. Es tracta d'una postura principalment femenina que aporta certa comoditat, però gens recomanable. Segons els experts, es pot formar un espai entre el cap del fèmur i la cavitat articular, provocant problemes de mobilitat i dolor muscular.

Aquest problema es podria solucionar practicant esport. Per tant, la reina hauria de reprendre els seus bons hàbits i estirar les cames cada 15 minuts. De fet, i segons els més observadors, les cames de Letícia ja presenten un cert desnivell que s'origina a la pelvis. Si continua encreuant les cames com si res, podria patir hipertròfia muscular, inflamació o, molt més greu, una trombosi venosa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari