IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Surt a la llum l’addicció secreta de la reina Letícia

L’escriptor Leonardo Faccio ha publicat molts detalls desconeguts del passat de la monarca

La reina Letícia durant una recepció el dia 5 de febrer de 2020
L'addicció secreta de la reina Letícia que no agrada gens a la Casa Reial | GTRES

Letícia, la reina impacient’ és un llibre publicat recentment i escrit per l’argentí Leonardo Faccio que desgrana totes les històries de la reina, que fins ara eren ocultes. L’escriptor, a més a més, ha assegurat que la seva obra és molt completa, que totes les trames explicades són certes i que s’ha reunit informalment diversos cops amb la reina Letícia per a assegurar certes informacions.

La sorprenent addició secreta de la reina Letícia

Tanmateix, des de la Casa Reial han negat que la reina Letícia s’hagi reunit amb l’escriptor, però Faccio ha escrit en el seu llibre molts detalls del passat de la monarca fins ara desconeguts. A més de narrar el seu passat amorós, l’escriptor hauria provocat que esclatés la guerra a la Zarzuela perquè ha revelat l’addicció secreta al tabac de la reina. Detall que Faccio asseguraria després de recollir testimonis i declaracions de Jesús Ortiz, pare de Letícia, la seva tia Henar Ortiz i el cosí David Rocasolano.

Que la reina Letícia fumi en secret sorprèn molt, ja que és una persona molt saludable, esportista i, fins i tot, obsessiva per cuidar al màxim cada detall del seu físic, sent molt metòdica i molt responsable amb la seva salut. Tanmateix, segons Faccio, la reina Letícia fuma i aquest hàbit el tindria d’ençà de la seva etapa com a periodista. El més sorprenent és que la monarca presideix actes antitabac, però l’escriptor comparteix en la seva obra que la dona del rei Felip ha arribat a amagar-se en algun lavabo per a fumar-se algun cigarret.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari