Belén Esteban a l'aeroport de Madrid el 18 de febrer de 2020

Les primeres paraules de Belén Esteban després de la mort de Fran Álvarez

La col·laboradora ha volgut donar el seu lloc a la família del seu exmarit

Ja han passat alguns dies des que l'exmarit  de la col·laboradora més famosa de la televisió morís, però el retorn d'aquesta al seu programa de televisió, 'Sálvame', s'ha retardat  més de l'esperat. Amb aquesta decisió Belén Esteban pretenia allunyar-se del focus mediàtic i no influir ni per a bé ni per a mal en el record de  Fran Álvarez. La jugada li ha sortit bé, tot i que ja s'havien creat suposicions i possibles explicacions alguns dels seus companys i col·laboradors d'altres espais. 

Quan Belén va arribar al plató de 'Sálvame', la conductora, Carlota Corredera, ha volgut preguntar a la seva companya com es trobava. Una pregunta a la qual ella li ha dit que estava bé, però que el més important és saber que la família de Fran estava bé i s'estaven recuperant de la forta i inesperada notícia. 

La princesa del poble ha explicat: «Estic bé. Vaig tornar ahir de vacances i sobre aquest tema ni m'he pronunciat  ni em pronunciaré. Només vull des d'aquí enviar una abraçada molt forta als seus pares, a les seves germanes i al seu fill, però especialment li ho vull enviar a la seva mare Maruja».

Poques explicacions

La col·laboradora no ha volgut esplaiar-se en la seva explicació i amb un gest de complicitat  ha demanat a la presentadora que no aprofundís en el tema per a no complicar-li més del compte aquesta difícil situació i que ha intentat portar amb la màxima discreció.

També et pot interessar...