David Bisbal durant la presentació de la seva cançó ‘Mucho más allá’ per Frozen 2 a Madrid (11-11-19)

La nova amistat de David Bisbal amb una jove catalana que pot trencar la seva família

El d’Almeria no ha dubtat en compartir la seva bona relació a través de les xarxes

David Bisbal  i Aitana Ocaña tenen molt més en comú del que ells pensen. Bisbal  va ser un dels participants del primer Operación Triunfo’ del país l’any 2001, on va quedar en segona posició darrere de Rosa López. Casualment, setze anys després era Aitana  la que s’emportava la plata a ‘OT 2017’, deixant a Amaia con la guanyadora indiscutible.

A més, ambdós saben el que és enamorar-se dins l’acadèmia. On van començar a sorgir les flames entre Aitana  i Luis Cepeda, David Bisbal i Chenoa ja van protagonitzar fa més d'una dècada una de les històries d’amor  més famoses del país. Però si en alguna cosa coincideixen encara més, és en el seu èxit: tant la catalana  com l'andalús han triomfat internacionalment més que els primers classificats de les seves edicions.

Més junts que mai gràcies a 'La Voz Kids'

Sembla que el d’Almeria ha vist quelcom en Aitana  que l’ha convençut per ser la seva assessora en la nova edició de ‘La Voz Kids’. I després de moltes hores compartint les seves passions per la música i els ‘talent show’, sembla que una bonica  amistat s’ha forjat entre els cantants.

Ambdós han compartit a través de les seves xarxes  socials diferents fotografies i vídeos de la parella entre descansos de gravar el programa de talents, i molts internautes apunten que està començant a sorgir una relació  amb molta química. Alguns apunten a un possible romanç, fet que seria gairebé impossible tenint en compte que els dos tenen una parella  oficial.

Si bé la relació d’Aitana i Miguel Bernabeu es troba encara en els seus inicis, Bisbal  comparteix una vida de casat amb Rosanna Zanneti, amb qui fa diversos anys que es troba com a parella. Això, sumat a la diferència d’edat dels dos, suposa que no es tracti de res més que una amistat. Tot i això, cal recordar que ella tenia una relació fora quan va entrar a l’acadèmia i va començar una tendra història amb Cepeda.

Per altra banda, Bisbal  va divorciar-se d'Elena Tablada, mare del seu fill, i va començar la seva nova relació pocs anys després. Així, sembla clar que en temes d’amor tothom pot sorprendre. Per ara, però, les xarxes es conformen amb la seva divertida amistat  que no dubten en compartir amb els seus seguidors.

També et pot interessar...