Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Christian Gálvez i Almudena Cid als premis ‘Men’s Health’ de Madrid (29-10-2013)

La sorprenent revelació d'Almudena Cid, de la dona de Christian Gálvez: «No puc córrer»

L’exatleta professional va visitar el plató de ‘El Hormiguero’ per parlar dels seus nous projectes i les seqüeles físiques de la gimnàstica rítmica
Christian Gálvez i Almudena Cid als premis ‘Men’s Health’ de Madrid (29-10-2013)
Cid ha admès que el seu marit ha estat un gran suport durant la seva carrera | GTRES

Almudena Cid, exgimnasta professional i l’actual parella deChristian Gálvez, va acudir a ‘El Hormiguero’ per parlar de la seva nova vida professional com a actriu. Allà, va parlar amb Pablo Motos sobre les seqüeles que va deixar-li l’esport i que impediran que la seva vida torni a ser la mateixa.

Almudena  va competir-se en una de les atletes més respectades del país després de ser l’única gimnasta  rítmica que ha disputat quatre finals olímpiques, a més de guanyar diversos premis que van col·locar-la com a una de les millors esportistes del país. Ara, però, ha decidit treballar davant les càmeres i provar sort a la petita pantalla.

«Vivim una jubilació anticipada»

Molts reconeixeran el seu rostre per interpretar a Manuela Sánchez en la mítica sèrie ‘El Secreto de Puente Viejo’. Però l’exgimnasta  va admetre a Pablo Motos  que no podia mirar-se a ella mateixa en televisió, però el seu marit  va ajudar-la a superar les pors: «Al principi em costava mirar-me perquè sóc molt crítica, però Christian  em fa judicis més positius».

L’atleta  va confessar que el seu cos va quedar tocat després de la seva carrera professional: «Vivim una jubilació anticipada, sents que ja no ets competent en res. La gent et veu per qui vas ser i tu no, entres en un conflicte», afirmava al presentador de ‘El Hormiguero’- «La gent tendeix a jutjar-te i ens costa molt reciclar-nos i reinserir-nos».

Tot i això, la part del cos en la qual més nota el pes de la seva trajectòria professional  són els seus peus: «Quan m’aixeco i trepitjo amb els peus sento que em faran mal», confessava. «Quan canvia el temps encara ho sento, i no puc córrer, el podòleg em va dir que si no em mirava a la cara, si només es fixava en la prova dels peus, diria que tinc 60 anys».

També et pot interessar...