Última hora: Preocupació per l'estat de salut d'Álex Lequio

Ana Obregón no se separa del seu fill

Álex Lequio a les oficines de Polar Màrqueting el 4 de febrer de 2020

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio torna a estar ingressat amb pronòstic reservat | INSTAGRAM

Álex Lequio va tornar a ser ingressat a la Clínica Ruber de Madrid aquest mateix dilluns després de sofrir complicacions en la seva lluita contra el càncer. El fill d'Ana ObregónAlessandro Lequio té 27 anys i porta des de l'estiu de 2018 tractant-se per intentar superar aquesta malaltia. De moment, no hi ha cap informe mèdic, però és evident la seva família està preocupada.

Des que va ingressar de nou, la seva mare, Ana Obregón, no se separa del seu costat i tan sols abandona l'hospital per a anar a la seva casa en plena nit. No és la primera vegada que Álex Lequio sofreix un contratemps en la seva lluita contra el càncer, però ha canviat alguna cosa. Fins ara, la seva mare sempre havia atès als mitjans, provant de mostrar la seva millor cara i informar de com es trobava el seu fill, però aquesta vegada no ha estat així.

Ana se'n va anar amb el seu cotxe la nit d'aquest dimarts 18 de febrer, però no tenia forces per atendre als mitjans. La seva cara ho deia tot: estava cansada i molt preocupada per la salut del seu fill. El seu pare, Alessandro Lequio, continua acudint cada dia al programa d'Ana Rosa Quintana, on treballa com a col·laborador, però no ha fet cap declaració en aquest sentit. Alguns veuen en la decisió del seu pare de mantenir els compromisos professionals un senyal positiu.

La lluita d'Álex contra al càncer

El jove porta des d'estiu de 2018 lluitant contra la malaltia i mai ha perdut el somriure. Va estar en tractament  en el Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York, un centre de referència mundial.  Els seus pares van estar al seu costat i tant Ana com Alessandro no van dubtar a fer les maletes i anar amb ell als Estats Units durant el temps que va durar el tractament.

La família va estar sis mesos a nod-america, i l'octubre de 2018 va tornar a Madrid, anunciant una bona notícia: la seva salut estava millorant. Malgrat això, un any després va tenir el primer contratemps i va tornar a rebre quimioteràpia, aquesta vegada a Espanya. Ara, Álex té per davant un nou revés, però el seu bon humor i les seves ganes de viure, juntament amb la seva família, poden ser el gran aliat per a l'esperada recuperació.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari