El lloc on s'ha escapat Belén Esteban després de la mort de Fran Álvarez

La col·laboradora torna a 'Sálvame' aquest dimecres

Belén Esteban a l'aeroport de Madrid el 18 de febrer de 2020
La col·laboradora torna a 'Sálvame' aquest dimecres | GTRES

Comencen a sortir a la llum la realitat sobre el parador de la 'princesa del poble' aquests últims dies, des que moria el seu exmarit, Fran Álvarez. Belén Esteban no ha acudit a 'Sálvame' i el periodista Antonio Rossi ha avisat en alguna ocasió que la col·laboradora estava de vacances.

De vacances en una illa

Tenia raó: Belén Esteban no estava passant el dol a casa seva, tal com també s'especulava en un primer moment. L'estrella de Telecinco estava a les illes Canàries gaudint d'unes vacances que, segons sembla, tenia ja planejades abans de la tràgica mortde Fran Álvarez. Esteban ha gaudit del sol de Tenerife junt amb Miguel, el seu actual marit.

Tenien planejats aquests dies de desconnexió?

Fonts properes a Belén Esteban corroboren que la mort de Fran va deixar en estat de xoc la col·laboradora, que rebia la notícia a casa seva. Però el seu marit i ella tenien planejats uns dies de desconnexió a l'illa canària i han continuat endavant amb el previst. Com era d'esperar, els mitjans han acudit a l'aeroport de Madrid per rebre la parella i preguntar a Belén Esteban com afronta la mort del seu exmarit.

La col·laboradora de 'Sálvame' no ha volgut pronunciar-se al respecte, tal com ja havia indicat alguna vegada. «No diré res, no cal que pregunteu», ha reiterat en arribar a la capital. Falta veure ara si aquesta tarda Belén Esteban, que reprèn la feina a 'Sálvame', dona més detalls d'aquestes vacances.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari