IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'amic de Letícia que no suporten a la Casa Reial

Les infantes Helena i Cristina estan en contra d'aquesta amistat

La reina Letícia durant la cerimònia d’obertura de les Corts al Congrés de Diputats (03-02-2020)

No és cap secret la mala relació que hi ha entre la reina Letíciai les seves cunyades, l'infanta Helena i l'infanta Cristina i que no ha passat desapercebuda en alguns dels actes públics més recents on s'ha vist a la família reial. Però la cosa no acaba a aquí, ara les germanes del rei Felip no estarien d'acord amb una de les bones amistats que té Letícia.

Les infantes detesten la relació que la reina manté amb un exmembre de la família reial, un home amb qui intercanvia confidències i per qui sent una gran admiració i molt d'afecte, Jaime de Marichalar, l'exmarit de la primogènita dels reis emèrits.

Els reis mantenen una bona relació amb Marichalar

Jaime de Marichalar deixava de pertànyer a la família reial el 2009 després de la seva separació quelcom que no ha impedit que els reis mantinguessin el contacte amb ell. Així es va poder veure durant l'entrega dels Premis Nacionals d'Investigació que es va celebrar a El Prado. Un esdeveniment que no es va perdre el pare de Froilà i Victòria Frederica qui va assistir també per donar suport a un dels premiats, i un bon amic, el cardiòleg Valentín Fuster Carulla, qui el va tractar el 2001 quan va patir un ictus.

Després de l'entrega, es va apropar a saludar als seus excunyats i, segons s'ha donat a conèixer, les mostres d'afectes entre els tres van ser notables, tot confirmant que mantenen una bona relació, sobretot amb la reina. Un fet que ja es va veure el passat 2014 quan va morir la mare de Jaime, ja que la mateixa Letícia es va apropar personalment al domicili familiar per mostrar el seu condol. 

Malgrat els anys i la distància, la reina no oblida el gran suport que Javier va suposar per ella quan es va comprometre amb Felip. Una amistat però que no agrada en absolut a Helena i Cristina perquè elles no mantenen cap relació amb de Marichalar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari