IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

La reina Sofia torna a somriure i aquest és el motiu: té un amic especial

La mare del rei Felip viu el seu millor moment en anys

Reina Sofia en un acte per la lluita contra l'ELA a la fundació Francisco Luzon el 18 de febrer de 2020
Feia molt temps que no és veia somriure d'aquesta manera a la reina Sofia | Catalunya Diari

Després de tenir-nos acostumats a anys on la seva cara reflectia tot el patiment que ha viscut, aquest dimarts de 18 de febrer la reina Sofia sorprenia amb un gran somriure. La mare de Felip VI participava en un acte de la Fundació Francisco Luzón per recaptar diners contra la ELA, encadenant dos actes públics amb una imatge seva que feia molt de temps que no es veia.   

El passat dilluns ella i el rei Joan Carles assistien al tanatori de San Isidro per acomiadar-se del conegut empresari Plácido Arango, que acabava de perdre la vida amb 88 anys. Aquí van desquadrar tothom amb una actitud molt afectuosa l'un amb l'altre. Si bé és cert és que mentre el rei continua mostrant un clar deteriorament del seu estat de salut, la reina Sofia està radiant, en molt bona forma física i passant un gran moment.

Liberada, en part, gràcies a Joan Carles 

Tots sabem que és impossible que Joan Carles i Sofia, tots i els desitjos de la resta de la Família Reial, es reconcilien. Ha sigut massa patiment per la reina. Tot i això ella agraeix el canvi dels darrers temps hagi reflexionat i comenci a reconèixer els seus errors. Serà el seu exili a Galícia, la veritat és que Sofia està encantada perquè també estigui demanant a Felip que es reconciliï amb les seves germanes. 

Sofía, totalment alliberada de les pressions d'estar al tro, viu una segona joventut. La seva agenda s'ha omplert d'actes culturals i de visites al seu país. No fa ni un mes que se la va poder veure amb la seva germana Irene de Grècia al Palau Reial. Després d'any d'estar sotmesa a la família, per fi fa el que vol. 

El seu gran pilar: un amic especial

A més per primera vegada en molt de temps és ella qui decideixi amb total llibertat qui forma part i qui no del seu entorn. Torna a fer amistats com abans i, sens dubte, si hi ha un nom especial ara en la seva vida, és Alfonso Díez. No és que el vidu de la Duquessa d'Alba i ella tinguin alguna cosa més, però és cert que s'ha convertit en un gran pilar

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari