IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚑 Frenada de la pandèmia a Catalunya amb una forta baixada del risc de rebrot

La foto de Joan Carles i Sofia que irrita a la reina Letícia

Continuen les tensions internes a la Casa Reial

Joan Carles i Sofia en l'enterrament de l'empresari Plácido Arango a Madrid el 17 de febrer de 2020
L'última imatge dels reis emèrits podria no agradar gens a la reina Letícia | GTRES

La imatge del rei emèrit Joan Carles en companyia de Sofia s'ha convertit en una estranyesa. Però aquest dilluns la mort de l'empresari mexicà Plácido Arango els ha unit al tanatori de Sant Isidre de Madrid, on s'han reunit amb altres grans personalitats del món polític.

Joan Carles es mostrava molt afectat per la pèrdua, però no era el que més cridava l'atenció de l'aparició pública. El més sorprenent del moment va ser l'afecte que els monarques demostraven entre ells. Aquest comportament entre un i l'altre tan diferent del que tenen acostumat el país ha disparat tots els rumors sobre una possible reconciliació a la Casa Reial.

Les atencions de Sofia a Joan Carles en tot moment

Tot i els fotògrafs professionals no van poder captar tot aquest afecte, asseguren que Sofia estava pendent en tot moment de Joan Carles. Podria tenir a veure amb el delicat estat de salut que el rei emèrit no pot amagar, sempre acompanyat de la seva crossa i amb un físic visiblement desgastat que contrasta amb l'aspecte jovial i de bona salut de Sofia.

La reconciliació agradaria a Letícia?

En definitiva i com a lectura dins els entramats de la Família Reial, la imatge podria no agradar a la reina Letícia, que de ben segur prefereix mantenir les històries entre els seus sogres lluny del focus mediàtic. Els rumors d'infidelitat de Joan Carles han complicat molt els últims anys a Zarzuela, però el passat estiu la periodista Pilar Eyre ja apuntava a una possible reconciliació que ara, a jutjar per les últimes imatges junts, cobra sentit.

Aquest nou acostament entre els monarques torna a encendre doncs les alarmes i donarà lloc a tota mena de rumors, a l'espera d'una nova aparició pública de Joan Carles i Sofia que faci sortir de dubtes, sempre amb Letícia pendent de qualsevol moviment que pugui esquitxar o perjudicar l'actual monarquia espanyola.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari