IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Bomba! Andrea, de 'La isla', denunciarà a Joaquín Sánchez

A la 'princesa' del programa no li han agradat gens els comentaris fets pel jugador de futbol, a través de xarxes socials

Andrea Gasca durant l'emissió d'un programa de 'La isla de las tentaciones'
Bomba! Andrea, de 'La isla', denunciarà a Joaquín Sánchez | Telecinco

'La isla de las tentaciones' ja ha arribat a la seva fi, però l'expectació que ha generat continua portant cua. Tal ha estat l'èxit del programa que fins i tot algunes celebritats no han dubtat a comentar les seves sensacions a través de xarxes socials, i fins i tot s'han atrevit a fer burla amb algunes qüestions de més interès.

Joaquín Sánchez es va burlar d'Andrea

És el cas, per exemple, de Joaquín Sánchez, un dels jugadors més emblemàtics del Betis, que s'ha convertit en un dels comentaristes de 'La isla' més seguits a Instagram. A través de les seves històries, podíem veure com el futbolista no es tallava ni un pèl a l'hora d'expressar les seves opinions sobre tot allò que feien els concursants.

En aquest sentit, el gadità es va acarnissar especialment amb Andrea, ja que va burlar-se del seu estrabisme, imitant-la en més d'una ocasió. Una conducta que no ha agradat gens a 'la princesa' de 'La isla', fins al punt que ha pres la determinació de denunciar-lo. Ho explica el mitjà 'España Diario'.

Andrea prendrà accions legals contra Joaquín Sánchez

Així les coses, tot apunta que Andrea emprendrà accions legals contra el jugador de futbol, amb l'objectiu que Joaquín rectifiqui aquest comportament que tant de mal ha fet a la jove, sobretot en relació amb la seva reputació.

Ara caldrà esperar per veure si es produeix alguna classe de reacció per part del gadità, bé sigui una disculpa o, per contra, una simple justificació de per què ha actuat així. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari