Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gonzalo, Sandra Barneda i Fani al debat final de 'La isla de las tentaciones'

El càstig de Telecinco a Sandra Barneda (i no és pel seu caràcter)

La catalana hauria tingut una conversa amb Paolo Vasile que no la deixa molt ben parada

Gonzalo, Sandra Barneda i Fani al debat final de 'La isla de las tentaciones'
La cadena va apostar per Barneda per presentar el programa estrella de Telecinco | Telecinco

Mediaset  no descansa i no es conforma amb els seus èxits. Després dels milions d’espectadors que van seguir ‘La isla de las tentaciones’, ara Telecinco  torna amb un clàssic. ‘Supervivientes’ arribarà a les nostres pantalles aquest mateix dijous, i els programes s’emetran dimarts, dijous i diumenge, tal com solen fer des de la cadena  amb els ‘realities’.

La promoció de ‘Supervivientes’ mostra els seus presentadors amb ganes de començar l’aventura. D’aquesta manera, s’ha sabut que Jorge Javier Vázquez serà el conductor de les gales de dijous, les més importants. Com sempre, ho farà acompanyat de Lara Álvarez, qui serà el contacte directe entre plató i concursants.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Les emissions del diumenge seran presentades per Jordi González, després que el català guanyés força sent el substitut de Jorge Javier després de la seva delicada operació. Els dimarts arriba una aposta forta amb Carlos Sobera conduint ‘Tierra de Nadie’. D’aquesta manera, Sandra Barneda es queda fora de la línia de presentació. Aquesta dada sembla incomprensible després de l’èxit de  ‘La isla de las tentaciones’, on Barneda  ha liderat els debats i ha donat veu en plató. La raó de la seva absència, però, té justificació.

Des de Telecinco admeten que «no és fàcil treballar amb ella»

Sandra Barneda ha estat al davant de ‘La isla de las tentaciones’ per una senzilla raó: Telecinco  no confiava en el programa i no sabia si triomfaria entre l’audiència, raó per la qual van optar per una presentadora secundària en comptes de les estrelles que estem acostumades a veure en el canal.

Segons apunten alguns mitjans, Telecinco  no voldria treballar excessivament amb Barneda  i no confien molt en ella: «no és fàcil treballar amb ella. És massa exigent», explicaven. Això, però, sembla que no és tot. Segons ha pogut saber Catalunya Diari, Paolo Vasile va oferir a la catalana ser la presentadora d’un ‘reality’, però ella ho va rebutjar. No està clar si aquest programa seria ‘La isla de las tentaciones’ o ‘El tiempo de descuento’, però Barneda  no va voler posar-se al capdavant per una senzilla raó: va assegurar que no es veia en aquesta mena de format, ja que no encaixava i se sentiria incòmode.

La decisió de Vasile, però, va ser extrema: apartar la catalana  de qualsevol programa important i utilitzar-la per programes de segona o en dubtes, com va ser el cas del ‘reality’ de les temptacions. Tot i això, la gran protagonista de l’illa va ser Mónica Naranjo, i poc es comenta el paper que va tenir Barneda  al concurs. Precisament la cantant va anunciar que no seguiria a la segona temporada de ‘reality’, així que la parella de Nagore Robles té una oportunitat d’or per consolidar-se al món de Telecinco  i començar a brillar com una de les presentadores més estimades de la cadena.

També et pot interessar...