Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mónica Naranjo presentant 'La isla de la tentaciones'

El cop inesperat que s'acaba d'emportar 'La isla de las tentaciones'

La cantant ha confirmat que no seguirà de conductora del programa

Parelles participants de 'La isla de las tentaciones'
Mónica Naranjo no serà la conductora de la pròxima temporada de 'la isla de las tentaciones' | Instagram

'La isla de las tentaciones'  ha trencat totes les barreres possibles i s'ha convertit en l'èxit més gran de la temporada. El 'reality', presentat per la cantant Mónica Naranjo, ha estat un gran descobriment per a Mediaset, que no s'esperava aquest gran acolliment.

El programa ha superat tots els records possibles d'audiència, arribant a quasi 4 milions d'espectadors en la seva última entrega. El 'reality' s'ha convertit en el programa més vist de la història de  Cuatro, amb molts moments que seran recordats per sempre. Com és evident, aquests resultats tan favorables han fet que Mediaset vulgui apostar per una segona temporada.

La presentadora no seguirà

Els fidels seguidors del programa han rebut un cop molt dur aquest matí, i és que Mónica Naranjo, la presentadora d'aquesta primera temporada, ha confirmat en una publicació a les seves xarxes socials que no continuarà la seva experiència al programa.

Tal com la mateixa  Mónica Naranjo ha avançat en un missatge en Instagram, i com ha pogut confirmar FormulaTV, la cantant i presentadora no seguirà en la nova edició  de l'espai. «Gràcies, gràcies i mil vegades gràcies. Un altre 30% de quota i 3,9 milions d'espectadors! 'La isla de las tentaciones' sempre estarà en el meu cor i només tinc paraules d'agraïment, tant a Quars com a Mediaset, que van confiar en mi per a aquest projecte preciós», ha comunicat l'artista.

L'artista ha continuat dient: «No vull  acomiadar-me sense desitjar-vos, de cor, tota la sort del món i que el meu successor o successora faci petits els resultats obtinguts d'aquesta primera edició tan màgica», deixant molt clar que no continuarà  al capdavant del programa. Aquesta decisió podria venir motivada després de no haver arribat a un acord amb la cadena, segons el mateix mitjà esmentat.

També et pot interessar...