Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gonzalo, Christofer i Álex a 'La isla de las tentaciones' reaccionant als petons entre Fani i Rubén (21-01-2020)

Desoladores paraules d’un concursant de ‘La isla de las tentaciones’ sis mesos després: «Em destrossa l'ànima»

El sevillà no va tenir forces per enfrontar-se a Susana, però va voler estar present d'alguna manera

Susana i Gonzalo a la foguera final de 'La isla de las tentaciones'
Gonzalo no sospitava que la seva relació amb Susana acabaria tal com va començar: davant les càmeres | Telecinco

L’esperada reunió de les parelles de ‘La isla de las tentaciones’ no va deixar indiferent a ningú. Els espectadors estaven esperant el desenllaç de Fani i Christofer, la parella  estrella de l’edició. I estaven tan concentrats en aquells dos que es van oblidar de l’altra parella  que va protagonitzar una de les ruptures més dures del concurs: Gonzalo i Susana.

La parella  va entrar al concurs disposada a trencar amb la seva monotonia i recuperar la màgia que els va unir en un principi. I mentre Gonzalo  s’ho passava bomba confiant que la seva relació era indestructible, Susana  començava a reflexionar sobre si aquell era l’home de la seva vida. I a poc a poc, l'amor que sentia per ell va anar desvaneixen.

La seva foguera  final va ser una de les més intenses, amb una Susana  decidida però temorosa i un Gonzalo  que s’estava intentant convèncer que allò no era una broma. Després que la decisió final de Susana  sortís en televisió, Gonzalo  va compartir una gran reflexió amb els seus seguidors: «No se sap allò que es té fins que ho perds. Una veritat com un temple».

Susana es trenca amb les paraules de Gonzalo 

Sis mesos després, Susana  explicava a Mònica Naranjo que es trobava soltera i feliç, i tot i que no estava enamorada de Gonzalo  el seguia estimant després de tots aquells anys. La sorpresa arribava quan la presentadora anunciava que la seva parella de sis anys no havia volgut venir a la reunió. «Però ha volgut estar present d’alguna manera», confessava Mònica  entregant-li una tauleta amb una carta de part del sevillà. 

Susana  no va poder evitar emocionar-se amb les paraules de la seva exparella. «Susana, tu em coneixes bé i saps que si no estic allà és perquè no em queden forces», començava Gonzalo, excusant-se per no haver pogut estar en persona. «Aquests sis mesos m’han desgastat com si fossin anys. T’he perdut a tu, l’únic que donava sentit a la meva vida», expressava Gonzalo  a través de la carta. A Susana  començava a fallar-li la veu, i això que quedaven encara moltes paraules per llegir.

«Amb el pas del temps, m’he adonat del valor que tenen els petits detalls», continuava. Susana  en aquest punt no era capaç de parlar sense plorar: «Cantar desenfrenats al cotxe, esperar que sortissis de la dutxa per posar-te el barnús i que no passessis fred o el simple fet de compartir una mirada còmplice que digués ‘Tranquil Goncha, tot està bé’», somreia Susana amb aquestes anècdotes. «Em destrossa l'ànima recordar-ho».

«Una part de mi es va quedar allà»

Sota l’atenta mirada de Mònica Naranjo, qui també es mostrava emocionada, Susana  acabava de llegir: «Després de tot aquest temps, només tinc una cosa clara. Amb les llums dels focs va néixer una bonica història d’amor que es va apagar a les brases de l’última foguera. I una part de mi es va quedar allà amb ella», sentenciava Gonzalo, recordant que la relació amb Susana  va començar a la casa de ‘Gran Hermano’.

«Em fa molta pena perquè tot això que diu és cert. Teníem una relació  idíl·lica i per això molta gent no ho comprèn. Però, què faig? Si és el que sento...», s’intentava justificar Susana. Mònica  preguntava llavors allò que molts estaven pensant: tornarà alguna vegada amb Gonzalo? «No» sentenciava sense cap dubte. «L’estimo i el trobo a faltar perquè ha estat el meu company durant molts anys, però com a parella  no».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hasta el día que me muera en mi corazón . @islatentaciones

A post shared by Gonzalo Montoya (@gonzalomontoya9) on

També et pot interessar...