Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mar Torres a la 080 Barcelona Fashion el 3 de febrer del 2020

Increïble: El sorprenent nou treball de la nòvia de Froilà

Mar Torres està llesta per aventurar-se en el món immobiliari

Mar Torres a la 080 Barcelona Fashion el 3 de febrer del 2020
La influencer s'ha endinsat en un nou projecte dins del món immobiliari | GTRES
 

La parella de Froilà de Marichalar està de moda i és innegable que tots els seus moviments estiguin en el punt de mira. Mar Torres s’ha convertit en una estrella a les xarxes socials, les seves fotografies a Instagram acumulen milers de ‘likes’. La influencer amaga una nova sorpresa. Sembla que ha trobat una nova professió, o almenys un nou projecte.

Estabilitat amb Froilà

Els problemes de Mar Torres amb el fill de la infanta Helena ja han quedat enrere, ara la parella ha aconseguit mantenir una estabilitat que bé els feia falta. Així es va poder veure fa pocs mesos, quan van assistir junts a un partit del Reial Madrid. Això hauria ajudat la influencer a endinsar-se en nous projectes laborals i complir el seu desig de ser independent  econòmicament.

El nou projecte de Mar

El que pretendria la jove és dedicar-se al lloguer de béns immobles pel seu propi compte. Les seves xarxes socials l’han delatat, ja que a principis d’aquesta setmana la jove mostrava el seu ordinador, on es podien veure diapositives de Power Point amb l’anàlisi d’una empresa dedicada a la venda de cases de luxe.

Segons ha pogut saber ‘Vaninatis’, Mar s’ha donat d’alta a la Seguretat Social com autònoma. El mitjà ha pogut tenir accés al Registre Mercantil, document que informa que ha utilitzat una direcció a Alacant com a domicili social i no a Madrid.

A les seves stories d'Instragram ha començat a pujar fotos amb roba d'oficina i disposada a anar a treballar. Cal recordar que Mar Torres continua amb la carrera d’Administració d’Empreses, juntament amb Froilà. De moment la jove acabarà els seus estudis, però mentrestant intentarà provar sort amb nous projectes, així com seguirà la seva carrera com a influencer.

També et pot interessar...