Laura Escanes, insultada per donar el biberó a la seva filla

La dona de Risto Mejide ha rebut uns atacs duríssims d'una seguidora

Laura Escanes en una foto publicada en su cuenta de Instagram
Laura Escanes ha estat criticada per donar-li el biberó a la seva filla Roma  | Instagram

La influencer Laura Escanes s'ha vist envoltada per una nova polèmica després de publicar una història al seu compte d'Instagram on se la pot veure donant-li un biberó a la seva filla Roma, de tan sols quatre mesos. Aquesta acció ha provocat que molts dels seus retractors hagin aprofitat l'oportunitat per criticar-la per no haver optat per la lactància materna

L'esposa deRisto Mejide va decidir fer públic un missatge després que algú li envies de forma privada:  «Pura llet de pot. Quina pena. Te la pela, estava clar. A la gent ignorant com tu només li importa el seu melic». Però els atacs no van quedar-se allà, sinó que van seguir: «Ets una 'cateta' egoista que no en té ni idea de res i a sobre t'ho paga tot el teu marit que et treu 30 anys. Durareu una merda, així que gaudeix-ho» continuava el missatge. «Per cert, t'has fotut la vida amb 23 anys que tens i fas vida de vella. Ara fes que te la bufa. A pasturar» acabava per afegir la seguidora.

Va compartir les crítiques amb els seus seguidors

Escanes va decidir fer públic el missatge, que sembla que no li va enxampar per sorpresa, ja que s'esperava ser objecte de crítiques per donar-li el biberó a la seva filla. Per això es va defensar de manera taxativa deixant clar les decisions que pren respecte a Roma. 

«De debò, t'agrairia que no et fiquessis en les decisions que prenc respecte a l'educació i alimentació de la meva filla. A més llegeixo que ets psicòloga. Molt poca empatia per a ser psicòloga veig» es va defensar Laura Escanes, i va sentenciar: «Ànims, segur que no et faltaran clients amb aquesta actitud».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari