IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Surt a la llum el passat més tèrbol de la reina Letícia a Catalunya

Filtren unes informacions del passat de la reina que podrien canviar-li la vida per sempre

La reina en l'esdeveniment de la Creu Roja
Letícia sembla amagar un tèrbol passat | CatalunyaDiari.cat

La reina Letícia té un fort caràcter i, mostra d'això, és la intensa vida sempre ha viscut, fins i tot, abans de passar a formar part de la Família Reial.

Sempre surten rumors sobre les seves diferències amb el seu marit, el rei Felip VI, o els seus sogres, els reis emèrits Joan Carles i Sofia. Ara, augmentant la polèmica sobre el seu passat, 'Periodista Digital' ha avançat una sèrie de confessions que podrien deixar en evidència la reina.

Letícia i la seva afició pels càmpings

Segons expliquen, les fonts serien unes persones pròximes a la Infanta Elena i demostrarien així, i una vegada més, la mala relació que tenen en l'actualitat les germanes de l'actual rei amb la seva cunyada. En aquest sentit, en l'esmentat mitjà de comunicació s'explica que Letícia hauria protagonitzat un tèrbol passat durant la seva època de periodista a Barcelona.

Cal recordar que la seva germana Telma vivia a la ciutat comtal i que ella li feia visites de forma molt freqüent. Però el punt polèmic arriba quan aquestes fonts asseguren que la reina acostumava a visitar càmpings de la ciutat i que, en ells, tenia una vida sexual «molt atrafegada».

No s'ha explicat amb celeritat quina mena de jocs sexuals practicava

Tot i que no s'ha explicat amb celeritat quina mena de jocs sexuals practicava la reina, aquesta confessió deixa clar que tothom té una part del seu passat que no està disposat a explicar. Ara, davant aquestes confessions, caldrà esperar si des de la Casa Reial prenen alguna mesura oficial i lluiten per cobrir l'honor de la reina.

Mentrestant, ella segur que s'encarregarà de parlar amb les seves cunyades i fer-los-hi mostrar el seu malestar per la filtració d'unes informacions que, probablement, les va fer en un ambient familiar de confiança. Finalment, cal recordar que la reina ja va amenaçar a una de les seves exparelles i li va prohibir que expliqués res del seu passat. Ella sabrà per què.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari