IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

El famós al qui Letícia evita quan no té Felip al costat

Jaime Peñafiel afirma que la monarca va tenir un gest molt lleig en un avió

La reina Letícia visitant el centre escolar guanyador del 2019 del premi de la Fundació Princesa de Girona
La reina Letícia va ignorar un famós pintor que la coneixia en un avió | GTRES

Jaime Peñafiel, periodista expert en la Casa Reial, ha publicat un llibre on parla sobre alguns dels successos més desconeguts dels membres de la Casa Reial. ‘Anécdotas de oro’ recopila diverses històries sobre la Família Reial, amb especial posant l'accent principalment en la reina Letícia.

Letícia va ocultar-se del pintor

Una de les anècdotes que ha explicat Peñafiel al seu llibre probablement no ha agradat gens a la dona del rei Felip, ja que, segons el periodista, la reina Letícia acostuma a tenir actituds poc humils, fins al punt que ha arribat a negar la salutació a certes persones. Tot i que, recentment, la monarca va trencar el protocol per a saludar a un excompany de professió de manera efusiva, fet que va sorprendre l’expert en la Casa Reial.

Tanmateix, Peñafiel ha explicat un succés que va tenir lloc durant un vol entre Madrid i Nova York l’any 2012. En ell viatjava Cristóbal Toral, un famós pintor que va veure la reina Letícia, a qui va conèixer pocs abans en una recepció a l’ambaixada d’Espanya davant l'ONU. La va voler saludar, però dubtava si era ella.

«Toral va creure que aquella senyora, asseguda a primera fila al costat del seu acompanyant, i que es cobria el rostre amb totes dues mans, era ella. Però el fet de tapar-se la cara el va fer dubtar», ha relatat Peñafiel, però el pintor va voler assegurar-se i va intentar passar novament pel costat: «Quan va tornar de nou, ella, en veure’l, no sols va tornar a cobrir-se, sinó que va dirigir el rostre cap a la finestreta».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari